Journal Man: Muškarci koji su obilježili Tjedan mode u Milanu
Journal Man: Muškarci koji su obilježili Tjedan mode u Milanu

Journal Man: Muškarci koji su
obilježili Tjedan mode u Milanu

Kraj prošlog tjedna označio je početak muškog Tjedna mode u Milanu. Muški Tjedan mode započeo je u znaku eklektičnog rasporeda koji obuhvaća velike dizajnere poput Prade, Giorgio Armani, Fendi i Gucci. Naravno, veselimo se i manjim, ali jednako energičnim, dizajnerima koji pružaju svjež pogled na muški stil odijevanja. Ovogodišnji muški Tjedan mode započeo je uvođenjem novog poglavlja za omiljeni brend Gucci koji predstavio prvu kolekciju nakon odlaska poznatog i voljenog Alessandra Michelea. Osim odlaska genijalnog Alessandra Michaela imali smo priliku gledati debitantsku kolekciju muške odjeće dizajnera Maraca de Vincenza za brend Etrou, a ove godine se i Fendi revija istaknula svojim razigranim siluetama i modnim dodacima.

Gucci
Gucci Men's Fashion Week A/W 2023.

Muški Tjedan mode A/W 2023.

Mnogi ističu kako je ove godine modna kuća Prada u potpunosti briljirala, a kreativni direktori Miuccia Prada i Raf Simons predstavili su kolekciju pod nazivom ‘Let’s Talk About Clothes’ koja je apsolutno osvojila publiku. Uz Pradu, modni brend Fendi istaknuo se svojim neodoljivim modnim dodacima. Pistom su dominirale baguette torbe i pletivo za koje se ističe da će biti statement komadi sezone jesen/zima 2023. godine. JW Anderson imao je jednu od najzanimljivijih revija na Tjednu mode za muškarce u Milanu. Na pisti smo mogli vidjeti modele koji su nosili duge jakne od štavljene kože, pleteno donje rublje s grafičkim printom, lepršave košulje, kao i čizme jarkih boja, a cijeli look bio je upotpunjen jastucima koje su nosili.

Fendi Men's Fashion Week A/W 2023.
Fendi Men's Fashion Week A/W 2023.
JW Andreson
JW Anderson Men's Fashion Week A/W 2023.

Osim modnih kreacija kojima smo svjedočili na modnim pistama, svaki Tjedan mode obilježen je street style konkurencijom. Na muškom Tjednu mode prisustvovala su brojna poznata lica poput Theo Jamesa, Mads Mikkelsena i Ed Westwicka. Osim njih, nama su za oko zapeli i drugi odlično obučeni muškarci. Odlučili smo izdvojiti najbolje obučene muškarce na muškom Tjednu mode u Milanu, a sve ih donosimo u nastavku.

Theo James
Theo James
Ed Westwick
Ed Westwick
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Jorge López
Jorge López
Jacob Rott
Jacob Rott

Foto: Imax Tree

Učitati još
Zatvori