Journal Man: Talijanski modni bloger koji dijeli najbolje modne savjete

Journal Man: Talijanski modni bloger koji
dijeli najbolje modne savjete

Andrea Melchiorre, ambasador stila, modni bloger, kreator upečatljivog sadržaja na društvenim mrežama i influencer. Njegov Instagram profil je jedan od najistaknutijih u Italiji, a kod publike je posebno prepoznat po svojoj velikoj strasti prema modi.

Ono što je posebno evidentno kod njega jest poseban pristup estetici i odnosu prema mjestima koja opisuje na svom blogu, modi i njezi. Sve to zajedno čini jedinstvenu sliku o čovjeku koji je inspiracija brojnim ljubiteljima elegancije i tragačima za inspiracijom na bespućima interneta.

I upravp Andrea tako i doživljava društvene mreže na kojima djeluje. On razmatra Instagram kao način komuniciranja svoje strasti. Prvo je počeo postavljati slike odjeće i fotografije kombinacija za posebna događanja. Kako i sam ističe u zvojim zapisima, uvijek je dobivao komentare od muških čitatelja tražeći savjet o izgledu i stilu. Slično je bilo i sa ženskom publikom. Žene su ga pak nerijetko tražile prijedloge za svog dečka ili ideje za darove.

Blog i Instagram profil prepuni korisnih savjeta o stilu i modi

Iz sadržaja koje Andrea plasira, vidljivo je da posebnu pozornost posvećuje detaljima, pogotovo modnim dodacima. Kod njega ćete pronaći odlične ideje za usklađivanje sitnice koje upravo čine stil posebnim i upečatljivim. On pažnju povećuje boji čarapa, podstavi jakne, gumbima…

Surađuje s brendovima posebno profinjenog izričaja, koji nose potpis klasične elegancije i izuzetne dekorativnosti s posebnim naglaskom na talijansku estetiku. Stoga je proputovao Europu promovirajući prepoznatljiv talijanski stil i kreirajući priče koje je moguće pronaći na njegovom blogu, dok su izuzetne fotografije foto priča upečatljivog izgleda koja i privlači brojne pratitelje na njegovom Instagram profilu. Njegov modni instinkt i način komuniciranja s publikom, posebno kada su u pitanju savjeti o stilu, ono su što ovog influencera izdvaja iz mase.

U nastavku pogledajte neke od fotografija s njegovog Instagram profila koje svjedoče o visokoj razini sofisticiranosti ovog pasioniranog poznavatelja mode.

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori