Journal Man: Michaela Keatona ćemo ponovno gledati u ulozi Batmana

Journal Man: Michaela Keatona ćemo
ponovno gledati u ulozi Batmana

Svi pamtimo Batmana kojeg je utjelovio legendarni glumac Michael Keaton. Po mnogima, upravo je on najbolji Batman svih vremena, a sada je potvrđeno da ćemo ga ponovno gledati u toj ulozi. Radi se o filmu “The Flash” čije je snimanje počelo ovih dana u Londonu, a u kojem će Keaton glumiti uz bok Ezri Milleru koji se vraća u ulozi Barryja Allena.

Michael Keaton se vraća u ulozi Batmana

Keatona kao Batmana prvi smo put gledali u istoimenoj uspješnici Tima Burtona iz 1989. godine, filmu koji je promijenio način na koji gledamo filmove o superherojima te ujedno otvorio put za buduću dominaciju žanra na kino blagajnama. Zatim se pojavio u nastavku “Batman Returns” iz 1992., a nakon što je Burton odustao od režije trećeg dijela, i Keaton je odustao od uloge.

Iako je glumac prije mjesec dana izjavio da možda neće prihvatiti ulogu u filmu “The Flash” zbog straha od korone, njegova talent agencija sada je otklonila svaku sumnju.

“The Flash” prati Barryja Allena koji putuje kroz vrijeme kako bi spriječio smrt svoje majke, a pritom slučajno stvara paralelni svemir koji štiti Batman, ovoga puta 30 godina stariji. Film će režirati Andy Muschietti (radio je na filmovima “It” te “It Chaper Two”), a osim Keatona, svoju ulogu Batmana reprizirat će i Ben Affleck. Premijera je zakazana za 22. studenog 2022. godine.

Foto: Profimedia

Preporuka

Zatvori