Journal Man: Naš omiljeni domaći brend sad ima i liniju proizvoda za muškarce

Journal Man: Naš omiljeni domaći brend sad
ima i liniju proizvoda za muškarce

Postoje dva proizvoda za njegu koja svi najčešće koristimo? To su gel za tuširanje i nezaobilazni dezodorans. Još ako uspijemo uštedjeti prostor na polici u tuš kabini i gel za tuširanje nam može poslužiti i kao njegujući šampon za kosu, tim bolje. S pravim 2u1 gelom za tuširanje i šamponom možete uživati ​​u najljepšem iskustvu svaki put kad se tuširate, a dezodoransi s prirodnim predznakom neće vas samo štititi od neugodnih mirisa rijekom cijelog dana, nego nisu toliko štetni ni za planetu. Melem je jedan od naših najomiljenijih domaćih brendova koji razumije ove potrebe i sad je kreirao šest novih, mirisnih proizvoda za muškarce – tri 2u1 gela za tuširanje i šampona te tri nova dezodoransa u spreju.

Melem je kreirao 6 novih proizvoda za muškarce

Nježna 2u1 formula najnovijih Melem Men šampona i gela za tuširanje njeguje i hidratizira kožu, a kosi vraća prirodni sjaj. Ovi 2u1 gelovi za tuširanje i šamponi za kosu sadrže njegujuća ulja koja štite kožu i kosu od isušivanja. Svakodnevna upotreba Melem Men 2u1 proizvoda pruža vam dugotrajnu svježinu i neodoljiv miris. Dostupni su u mirisima Magic Mountain, Mystic Woods i Cool Oceanmist.

Najnoviji Melem Men dezodoransi u spreju sadrže nježnu formulu obogaćenom vitaminom E, pantenolom, aloe verom i ekstraktom pamuka. Melem Men deo sprejevi pružaju pouzdanu njegu kože pazuha uz snažnu zaštitu od neugodnih mirisa, a zavodljiv miris vas neće ostaviti ravnodušnima. Posebno su osmišljeni za kožu muškarca, dermatološki su ispitani i, što je najvažnije, ne sadrže aluminij. Također su dostupni u mirisima Magic Mountain, Mystic Woods i Cool Oceanmist.

Najnovije Melem Men proizvode možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, dm

Učitati još
Zatvori