Journal Man: Hrvatske leptir-mašne za sve posebne prilike u vašem životu

Journal Man: Hrvatske leptir-mašne za sve
posebne prilike u vašem životu

Leptir-mašne su se u posljednje vrijeme vratile na velika vrata. Uz kravatu, one su oduvijek bile modni dodatak koji se nosi na vjenčanja i na druga svečana događanja, a danas više nisu rezervirane samo za posebne prigode.

Baš kao što bi svaki moderan muškarac u svom ormaru trebao imati nekoliko kravata, trebao bi imati i barem jednu leptir-mašnu jer je ona postala neizostavan dio garderobe. Jednostavno, ne postoji prilika u kojoj mašna neće izgledati dobro, a vi ćete s njom izgledati elegantno i samouvjereno.

Tie Me mašne

Hrvatski brend TIE ME poznat je po ručno izrađenim, unikatnim leptir-mašnama u raznim bojama i uzorcima koje će se uklopiti u svaki look – od klasičnih jednobojnih, onih s točkicama pa sve do mašni sa zabavnim uzorcima poput brkova ili Batmana.

@tieme.hr

Posebnost TIE ME brenda je u tome da mašne možete personalizirati pa ih sve više muškaraca, ali i žena bira za svoj najposebniji dan – vjenčanje. Naime, TIE ME, osim muške, izrađuje i žensku kolekciju mašni koje jednako dobro izgledaju.

Što se tiče personalizacije, sve je na vama. Možete odabrati boju, uzorak i tekst koji želite da krasi vašu mašnu. To mogu biti inicijali, datum ili nešto treće – samo mašta vam je granica.

@tieme.hr
@tieme.hr

Foto: Stephan Bednaic, Instagram

Učitati još
Zatvori