Journal Man: Novi bestseller Jamieja Olivera olakšat će vam svakodnevno kuhanje

Journal Man: Novi bestseller Jamieja Olivera olakšat će vam svakodnevno kuhanje

Što god mislili o njemu, Jamie Oliver je globalni fenomen na području kulinarstva. Tijekom gotovo 20 godina duge karijere, nadahnuo je milijune ljudi da počnu kuhati te da konzumiraju svježu i ukusnu hranu.

Od Golog kuhara, brzih 15-minutnih jela, putovanja Italijom, Amerikom, pokušaja prilagođavanja neprilagođene djece, pokušaja uvođenja zdrave prehrane u škole pa sve do brojnih knjiga koje su mu priskrbile titulu drugog najprodavanijeg autora u Velikoj Britaniji – Jamie je pokušao apsolutno sve. I povremeno predstavio potpune promašaje, no sve je to dio showbusinessa.

Nova kuharica slavnog britanskog chefa

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver)

Redovito piše za svoj Jamie Magazine, ima svoj YouTube kanal, pet nagrađenih aplikacija, a dosad je objavio i šesnaest bestsellera s receptima. Najnoviji među njima je kuharica “7 Ways” koja je izašla u rujnu prošle godine. S podnaslovom “Jednostavne ideje za svaki dan u tjednu”, Jamie u knjizi donosi više od 120 novih, ukusnih recepata, uključujući i one iz njegove najnovije TV emisije “Jamie: Keep Cooking Family Favourites”.

U kuharici “7 Ways” slavni britanski chef fokusirao se na 18 svakodnevnih namirnica koje svi možemo pronaći u svojoj kvartovskoj trgovini i dao nam ideje kako ih najbolje iskoristiti. To su namirnice poput pilećih prsa, mljevenog mesa, jaja, krumpira, brokula, gljiva… U kuharici ćete pronaći 7 ostvarivih, uzbudljivih i ukusnih načina pripreme svake od tih namirnica, a koji zahtijevaju minimalno vrijeme, trud i dodatne sastojke.

Ako tražite kuharicu koja će vam uistinu olakšati svakodnevno kuhanje, onda je “7 Ways” ono što vam treba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori