Journal Man: Otkrijte hit proizvode kultnog brenda za njegu brade

Journal Man: Otkrijte hit proizvode
kultnog brenda za njegu brade

S više od stoljeća iskustva i inovacija koje podržavaju njihove proizvode, može se reći da King C. Gillette uistinu zna ponešto o brijanju. S obzirom na to da je oblikovanje brade veoma trendi tijekom posljednjih nekoliko godina i da je imati bradu puno više od toga da samo pustite dlačice da narastu, jako je važno korištenje kvalitetnih i preciznih alata te pravih proizvoda za njegu. Inspirirana duhom osnivača, linija brenda King C. Gillette uključuje kompletan set preciznih alata i kvalitetnih proizvoda za njegu, koji će omogućiti svakom muškarcu da stvori svoj jedinstveni stil.

King C. Gillette donosi i savjete za njegu brade

Otkrijte modernu muškost uz mirise koji predstavljaju savršen spoj svježih citrusa i pjenušavog đumbira u kombinaciji s ružičastim paprom i hrskavom notom mente. Dodatak geranium bourbon eteričnog ulja i umirujuće lavande dodaje sofisticiranu dubinu, dok kremasti Tonka grah, tople drvenaste note i bogata ambra ostavljaju osjećaj samopouzdanja.

Kako biste pravilno njegovali svoju bradu preporučuje se da prvo operete bradu s King C. Gillette proizvodom za pranje brade i lica kako biste hidratizirali i omekšali dlačice. Potom nanesite malu količinu proizvoda u ruku, zapjenite ju, utrljajte u mokru bradu i isperite. Nakon toga slijedi balzam za bradu koji sadrži kakao maslac te zaglađuje grube dlačice i ostavlja bradu toliko mekom da poziva na dodire. Za dubinsku regeneraciju nanesite masku za bradu, ostavite ju da odstoji tri minute, a zatim isperite. U nastavku možete naći proizvode koji su dostupni unutar King C. Gillette linije.

King C. Gillette
Šampon za bradu i lice
King C. Gillette
Gel za brijanje
King C. Gillette
Balzam za bradu
King C. Gillette
Ulje za bradu
King C. Gillette
Shave & Edging brijač
Shave & Edging zamjenske patrone
King C. Gillette
Double Edge patrone
King C. Gillette
Trimer za bradu

Foto: Instagram, King C. Gillette

Učitati još
Zatvori