Journal Man: Zayn Malik izašao je iz zone komfora i predstavio novi projekt
Journal Man: Zayn Malik izašao je iz zone komfora i predstavio novi projekt

Journal Man: Zayn Malik izašao je iz zone
komfora i predstavio novi projekt

Zayn Malik pripada generaciji umjetnika koji su svjesni koliko je pažljiva i smislena estetika bitna da biste postali globalna zvijezda. Zayn je postavio trendove, posebno za svoju frizuru, a ima mnogo onih koji žele oponašati njegov stil. Izgleda da Zayn Malik ide stopama svoje bivše djevojke Gigi Hadid, dodajući u svoj životopis posao modnog dizajnera. Bivši član boy benda ‘One Direction’ otac i glazbenik, odlučio se više fokusirati na modu.

Paynt By Zayn

Iako će razvikani high street brendovi uvijek imati posebno mjesto u našim srcima, s vremena na vrijeme volimo baciti oko na ponudu nekih manje poznatih brendova. Paynt by Zayn sadrži niz ležernih odjevnih predmeta i merch artikala koji se mogu lako kombinirati – bilježnica, ruksak, majice, dukserice, kape, trenirke…

Vibra u svim odjevnim predmetima definitivno je athleisure, dok se cijene kreću od 30 do 75 američkih dolara. Njegove kreativne sposobnosti jednako su dobre kao glasovne, stoga ne čudi što je njegova baza obožavatelja i dalje intenzivna. Kolekcija je dostupna kratko vrijeme, a pokazuje neke od Zaynovih vlastitih radova koji su inspirirani pop artom. Cijelu kolekciju možete istražiti ovdje.

Foto: Paynt By Zayn

Učitati još
Zatvori