Journal Man: Zašto svi ove sezone vole belt bags?

Journal Man: Zašto svi ove
sezone vole belt bags?

Ako ste ikada u životu optužili nekoga da vam je toliko neugodno da nosi belt bag, vjerojatno toj osobi dugujete ispriku. Najpopularniji dodatak za ovu sezonu, upravo je belt bag jer ova torbica više nije samo zaštitni znak sportskog outfita, uz nju možete izgledati profinjenije nego ikad.

Taj se trend prošle godine učvrstio u svijetu muške odjeće. Tada se pojavio na pistama, a proslavili su ga brendovi Prada i Gucci, što mu je dalo visoki modni tretman. Potom su ga usvojile slavne osobe poput Jareda Leta, kao i zvijezde street stylea i influenceri širom svijeta.

Netko je shvatio da se ove torbe mogu mogu nositi i preko ramena i da nisu rezervirane nego samo za struk. Najvjerojatnije je to bio neki biciklist koji je trebao lagan i udoban pristup svojim stvarima dok je bio u pokretu. No, to je samo pretpostavka. Netko je bio cool u Japanu ili New Yorku, a onda ga je vidio i kopirao, samo da bi otkrio da je to sjajno za rave partyje, glazbene festivale, kupovinu, ili za što god kul ljudi trebaju obje ruke. I naposljetku, prešao je s high-fashion looka natrag na svoje streetwear korijene pa su se ovom trendu priključili gotovovi svi streetstyle brendovi. i tako se ponovno na ulicama rodila ljubav prema belt bagu.

Zašto je belt bag toliko omiljen?

Odgovor na ovo pitanje se krije u praktičnosti. Uz ovaj modni dodatak možete slobodno šetati ulicom jer sve što je potrebno i nepotrebno se stavlja u jednu torbu koja je uvijek pri ruci.

Jednom kada isprobate ovu torbu, uspjet ćete nositi više vrećica za kupnju, staviti ruke u džepove, kao i plesati na plesnom podiju ne brinući se da će vam netko ukrasti vaše osobne stvari ili čak cijelu torbu.

Jedna stvar je vrlo važna, morate uravnotežiti izgled i učiniti ovu torbu  idealnom za vašu svakodnevnu odjeću. Izbor je ogroman, od profinjenih i elegantnih sa sofisticiranim dizajnom i materijalima, u sportskim izdanjima kako bi vam olakšale pokret, ali i u onim svakodnevnim, casual izdanjima koje ćete prošetati i na kavu.

Ukoliko dugo priželjkujete redizajnirano i izrađeno od luksuznih tkanina (koža, antilop) izdanje ove torbe, sada možete ispuniti svoju želju i ovakvim torbama nadopuniti svoj proljetni stil.

Pretražili smo kakva se sva izdanja belt baga nude na tržištu i pronašli 21 model ovih toliko praktičnih torbica. U nastavku pronađite one vesele i otkačene primjerke s kojima ćete privući pažnju u noćnom izlasku, sportska izdanja za sportsi duh u vama, kožne, jednostavne i profinjene koje će vam biti najbolji suputnik tijekom dana.

 

 

Givenchy

Foto: Instagram, Mr Porter

Učitati još
Zatvori