Journal Man: Espadrille, natikače i sandale – najbolji high street modeli za ljeto

Zara muške espadrille ljeto 2020

Vjerojatno vam je poznat osjećaj žarenja u stopalima koji se zna pojaviti kada visoke ljetne temperature provodite u neprikladnoj obući. Čak i svima omiljene bijele kožne tenisice postanu sredstvo za mučenje kada temperature usred ljeta dosegnu 30 i više stupnjeva. Stoga biste ljeti trebali birati laganu, udobnu i praktičnu obuću u kojoj ćete bez problema izdržati cijeli dan i koja će zaokružiti svaki vaš ljetni outfit.

Sve ključne modele obuće u kojima ćete uživati u ljetnim danima bez pregrijavanja stopala pronašli smo u Zari. Kolekcija sadrži omiljene modele ljetne obuće – od sportskih natikača, preko kožnih sandala, pa sve do espadrilla. Jednostavnog dizajna ili s trendi pomakom, Zarine sportske natikače pretežito su crne i bijele boje, ali to nikako ne znači da će ostati neprimijećene kad ih budete nosili. Naprotiv, modeli su igrom tekstura i uzoraka dobili upečatljive detalje koji ih odvajaju od ostalih natikača. Praktične, udobne i lagane, espadrille su omiljena ljetna obuća idealna za večernje šetnje gradom, ali i odlazak na plažu. Modeli u ljetnoj Zara kolekciju klasičnog su dizajna, ali se uz uobičajene platnene modele ističu oni od tehničke tkanine koja ih čini otpornijima na neočekivani pljusak.

Zara muške natikače ljeto 2020

U novoj kolekciji možete pronaći i sandale izrađene od kvalitetne i izdržljive kože. Iako mnogi muškarci izbjegavaju sandale te ih uglavnom povezuju s obućom za djecu ili stariju populaciju, ovi modeli elegantnog su i modernog dizajne te će odlično izgledati u kombinaciji s chino bermudama, ali i lanenim hlačama. U nastavku pogledajte najbolje modele koje možete kupiti u Zara trgovinama te na Zara online shopu.

Modeli

Zara muške espadrille ljeto 2020 6
Zara muške espadrille ljeto 2020 7
Zara muške espadrille ljeto 2020 4
Zara muške espadrille ljeto 2020 5
Zara muške espadrille ljeto 2020 2
Zara muške espadrille ljeto 2020 3
Zara muške natikače ljeto 2020 3
Zara muške natikače ljeto 2020 4
Zara muške natikače ljeto 2020 6
Zara muške natikače ljeto 2020 5
Zara muške natikače ljeto 2020 7
Zara muške natikače ljeto 2020 7
Zara muške sandale ljeto 2020 4
Zara muške sandale ljeto 2020 5
Zara muške sandale ljeto 2020 2
Zara muške sandale ljeto 2020
Zara muške sandale ljeto 2020 3

Foto: Zara

0