Journal Man: Vikend torbe savršene su za kratka putovanja na more

Journal Man: Vikend torbe savršene su
za kratka putovanja na more

Odlazak na more preko vikenda jedna je od stvari kojoj se svi radujemo jer nas visoke temperature i lijepo vrijeme mame na obalu. Za kratka ljetna putovanja nisu vam potrebni veliki kovčezi, ali ruksak i torba koju nosite na treninge mogli bi vam ipak biti premali. Kao što im i naziv govori, vikend torbe osmišljene su upravo za putovanja od nekoliko dana te će vam biti dostatne za pohranu svih potrebnih stvari za kratki izlet na more.

Vikend torbe iznimno su praktične, ali i elegantne. Imaju više mjesta od većine kofera za kabinu te ih lako nositi, a također mogu poprimiti različite oblike. Tako u njih bez problema možete staviti predmete nestandardnog oblika, a čak i ako je vaša torba puna, uvijek ćete u nju moću ugurati još jedan komad koji baš želite ponijeti na more. Osim toga, moći ćete ih ugurati u male prtljažnike ili u prostor za noge na stražnjim sjedalima automobila što s koferom za kabinu često ne biste mogli.

Ponuda vikend torba u online trgovinama popularnih high street brendova raznolika je. Od klasičnih kožnih modela koji su svršeni ako na vikend putovanje idete direktno iz ureda, preko platnenih torba koje odišu ležernošću, sve do modela od tehničkih tkanina koji su zbog nepromočivosti idealni ako ćete vikend provesti na brodu. Najbolje modele za ljetna vikend putovanja pogledajte u nastavku.

Modeli

Zara weekender torba ljeto 2020 2
Zara
Reserved weekender torba ljeto 2020 4
Reserved
Massimo Dutti weekender torba ljeto 2020 2
Massimo Dutti
Zara weekender torba ljeto 2020 4
Zara
Zara weekender torba ljeto 2020 7
Zara
Reserved weekender torba ljeto 2020 5
Reserved
Reserved weekender torba ljeto 2020 3
Reserved
Massimo Dutti weekender torba ljeto 2020
Massimo Dutti
Zara weekender torba ljeto 2020
Zara
Reserved weekender torba ljeto 2020
Reserved
Reserved weekender torba ljeto 2020 2
Reserved
Zara weekender torba ljeto 2020 3
Zara
Mango weekender torba ljeto 2020
Mango
Zara weekender torba ljeto 2020 6
Zara
Zara weekender torba ljeto 2020 5
Zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, Reserved, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori