Journal Man: Upoznajte brend sunčanih naočala koji obožavaju slavni

Journal Man: Upoznajte brend sunčanih
naočala koji obožavaju slavni

Sunčane naočale su vjerojatno najomiljeniji modni dodatak kojeg nosimo tijekom vrućih i sunčanih ljetnih dana. Osim što će zaštititi vaše oči od štetnog UV zračenja, sunčane naočale mogu i potpuno transformirati vašu odjevnu kombinaciju, stoga je odabir dobrog para ključan. U moru sličnih modela, sunčane naočale američkog brenda Jacques Marie Mage ističu se svojim dizajnom, ali i kvalitetom izrade.

Crpeći inspiraciju iz brojnih kultura i vremenskih razdoblja, Jacques Marie Mage kombinira vrhunsku izradu sa suvremenim metodama proizvodnje kako bi stvorio besprijekorno napravljene sunčane naočale u kojim se suptilno isprepliću povijesni motivi i svevremenski dizajn.

Osnivač brenda je Jerome Mage, dizajner naočala koji je više od dva desetljeća proveo dizajnirajući zaštitne naočale za snowboarding i motokros. Jacques Marie Mage predstavlja vrhunac Mageove stručnosti i interesa te odražava njegovu viziju dizajna koji crpi inspiraciju iz umjetničkih perioda i pravaca kroz povijest, od Prvog Francuskog Carstva pa sve do američkog Zapada.

Jacques Marie Mage sunčane naočale proizvedene su u limitiranim količinama, neke i u samo 50 primjeraka, a to im, uz njihov vrhunski dizajn, definitivno daje na vrijednosti. To su prepoznali i brojni poznati i slavni koji obožavaju ovaj brend naočala. Daniel Craig, ASAP Rocky, Bong Joon-ho, Keanu Reeves i Jude Law samo su neki od njih. Sunčane naočale možete kupiti u online shopu brenda uz besplatnu dostavu, a u nastavku pogledajte modele koje bismo s užitkom nosili ovo ljeto.

Modeli

Jacques Marie Mage sunčane naočale 6
Jacques Marie Mage sunčane naočale 3
Jacques Marie Mage sunčane naočale 1
Jacques Marie Mage sunčane naočale 4
Jacques Marie Mage sunčane naočale 2
Jacques Marie Mage sunčane naočale 5
Jacques Marie Mage sunčane naočale 13
Jacques Marie Mage sunčane naočale 12
Jacques Marie Mage sunčane naočale 9
Jacques Marie Mage sunčane naočale 17
Jacques Marie Mage sunčane naočale 11
Jacques Marie Mage sunčane naočale 15
Jacques Marie Mage sunčane naočale 7
Jacques Marie Mage sunčane naočale 16
Jacques Marie Mage sunčane naočale 8
Jacques Marie Mage sunčane naočale 10
Jacques Marie Mage sunčane naočale 14

Foto: Instagram, Jacques Marie Mage

Učitati još
Zatvori