Journal Man: Upoznajte blogera koji ne prestaje oduševljavati spojem kalifornijske i newyorške estetike

Journal Man: Upoznajte blogera koji ne prestaje oduševljavati spojem kalifornijske i newyorške estetike

Adam Gallagher ime je koje stoji iza vrlo popularnog bloga I Am Galla, koji pomaže muškarcima diljem svijeta sa savjetima za stil, prognozama trendova i inspiracijom kada je u pitanju muška moda i njega. U svijetu muške odjeće, Gallagher se ističe svojom izvanrednom sposobnošću da svoju izvornu kalifornijsku estetiku spoji s oštrim i strogim, gotovo beskompromisnim newyorškim pristupom modi.

Gotovo svaka Adamova kombinacija pravo je savršenstvo promišljenog muškog stila koji je uistinu besprijekoran. Klasičan dizajn vrlo vješto prati moderne trendove i upečatljive trendi komade pa ne čudi što ovog blogera i influencera ne prate samo muškarci koji su u potrazi za novim modnim idejama već i žene, ljubiteljice estetike.

I Am Galla Instagram profil – riznica fine estetike

Na Adamovim fotografijama i videozapisima pronaći ćete pregršt skladnih odjevnih kombinacijam. No, i mjesta na kojima njegove fotografije nastaju, prava su mala vizualna remek djela. Ujednačenost i harmonija kako na blogu, odnosno web stranici tako i na Instagram profilu I Am Galla privlači sve više pratitelja, ali i klijenata koji žele raditi s ovim naočitim muškarcem istančanosg ukusa. Stoga nije neobično naići na reklamu nekog beauty proizvoda, komada nakita ili odjeće koja je osmišljena u Adamovom stilu, s osjećajem za lijepotu i sklad.

Osim trendi stila, ovdje ćete naići i na atraktivne svjetske destinacije

Ukoliko ste ljubitelj lijepih lokacija i atraktivnih svjetskih destinacija, na Adamovom ćete se profilu uistinu naputovati. Od prepoznatljivih lokacija Dubajia, Turske, Kine, meksike do kalifornijske lakoće ljeta pa čak i Crne Gore, na njegovim fotografijama je sve to zastupljeno i složeno u foto priču koja je čista inspiracija. Na blogu pak možete pronaći priče koje opisuju sve te divne fotografije kojima ne prestaje oduševljavati. također, kod njega ćete naići na savjete kada je u pitanju muška njega, ali će potpuno nesebično izdvojiti svoje glavne favorite kada je u pitanju bilo koji aspekt života. Njegova svestranost jasno se vidi i po njegovim gastro objavama koje opisuje na blogu pa tako zaokružuje cjelokupni lifestyle modernornog čovjeka i nudi sve što bi jednog sofistsiciranog čovjeka moglo zanimati.

Ono što je posebno karakteristično za ovog estetu je i vrlo vješto spajanje vintage komada i casual stila s vrlo primamljivim novim trendovima. Decentnost, zagasitost i osjećaj za mjeru, najbolje opisuju ovog svestranog blogera i influencera. A čini se da je upravo golden hour, omiljeni dio dana ovog uspješnog mladog čovjeka.

Uživajte u fotografija i inspirirajte se stilom uz koji nećete pogriješiti želite li ostaviti dobar dojam.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori