Journal Man: Tri muška mirisa koja će se nositi ovoga proljeća

U zraku se već osjeti miris proljeća i stoga je sada pravo vrijeme da i vi osvježite svoju kolekciju mirisa i prilagodite je vlastitom senzibilitetu, ali i vremenskim prilikama. Prpošna energija proljeća, lagani povjetarac, manje odjeće i sve više sunca i topline, zahtjevaju da i vi zračite baš takvom vedrom energijom.

Ta bočica parfema koju ste kupili u zimskim mjesecima vjerojatno već istječe, a teški mirisni tonovi ugljena, kože,  klinčića te oporih začina i dominantnih kombinacija mirisa, djeluju pomalo čudno i teško se uklapaju s traper jaknama, T-shirticama i košuljama s kratkim rukavima. Za dulje dane, maglovite večeri i bezbrojna vjenčanja čija sezona uskoro počinje, morali biste pronaći nešto što je svježe, čisto i dobro i što će vas lagano i decentno uvesti u ljeto.

U nastavku smo izdvojili tri mirisa bez kojih nikako ovogodišnja proljetna sezona, it muškaraca ne može proći. Njihove nježne i zanimljive mirisne note i podtonovi, učinit će da se osjećate posebno, poželjno i poletno, baš kako i priliči vašem proljetnom izdanju.

@magic_fox

Tom Ford Neroli Portofino

Miriše kao talijanski bergamot, sicilijanski limun i žuta mandarina. Ovaj miris nastao kao jedna od čarobnih formula s potpisom Toma Forda savršena je svjetlija opcija koja će vas odvesti natrag u sjećanja na plažu, sunce i u vaš opuštajući odmor. Čist je, svjež i jedan od najatraktivnijih opojnih mirisa koji su se posljednjih godina našli na tržištu.

Tom Ford Neroli Portofino

 

Versace Man ‘Eau Fraiche

Miriše na bijeli limun, ružino drvo, lišće cedra, kadulju i mošus. Ovaj miris je posebno moderan, svjež i savršeno je kolonjsko ulje za prskanje kada vam je potreban brzi izbor za nadograđivanje stila tijekom dana (ili noći).

Versace Man ‘Eau Fraiche

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

Miriše kao aromatična mješavina kadulje, soli i zemlje. Ovaj miris je odlična opcija za prijelazno razdoblje i kada ne tražite teške i napadne mirise. Lagan je, svjež i pomaže vam da se osjećate budnima i živima svaki dan.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

Foto: Instagram, Unsplash, Tom Ford, Versace, Jo Malone

0