Journal Man: Traper jakna je idealna za sva casual izdanja

Journal Man: Traper jakna je idealna
za sva casual izdanja

 

Moderan muškarac koji drži do svog izgleda, zasigurno u svojoj paleti jakni posjeduje i dobru staru traper jaknu. Nemoguće je zamisliti casual stil bez ovog odjevnog komada. Zamislite samo uživanje na proljetnim terasama kafića dok ispijate poslijepodnevnu kavicu. Ta slika zasigurno uključuje udobnu, ležernu garderobu i sunačane naočale.

Prohladna jutra i večeri uz povjetarac tipičan za proljetno vrijeme zahjevaju da se utoplite laganom, prijelaznom jaknom, a upravo je traper jakna taj komad koji će vam dobro doći. A savršeno se uklapa uz nezaobilazne traperice i tenisice u kojima su proljetne šetnje tako udobne i lagane.

Traper jakna – klasik s posebnim mjestom u ormaru

Traper jakna je vječni klasik koji zauzima posebno mjesto u garderobi i tako je već desetljećima. Ona je uvijek u trendu i idealna je za svakodnevne kombinacije u kojima bez nelagode možete obavljati sve dnevne zadatke. Bez obzira kojoj generaciji pripadali ili kakva vam je tjelesna građa, traper jakna je uvijek dobar odabir koji će efektno nadopuniti vaše ležerne kombinacije.

Ono što se većini zaljubljenika u traper posebno sviđa jest činjenica da traper jakne dolaze u gotovo svim varijantama i zbog toga su poseban stilski izazov. Za one koji se baš nikada ne odriču trapera, možete si priuštiti sva lica traper jakne i uživati u njenim prilagodljivim, kameleonskim izdanjima.

Bilo da ste ljubitelj svijetlog, ispranog trapera, tamno plavog klasičnog trapera, sivog ili crnog, traper jakne dolaze u svim ovim izdanjima kako bi predstavile savršen par uz vaše omiljene traperice.

Na tržištu možete pronaći kratke, strukirane, one koje podjsećaju na bomberice, kaputiće i blejzere. Stoga možete odabrati za sebe lice traper jakne koji vam najbolje pristaje. u nastavku smo izdvojili najpoželjnije komade traper jakni koje možete pronaći na polica high street brendova.

Mango

Bershka

Bershka

H&M

H&M

H&M

Zara

Zara

Zara

Zara

Massimo Dutti

Guess

Guess

Guess

Guess

Guess

Foto: Unsplash, Massimo Dutti, Zara, H&M, Mango, Guess, Bershka

Učitati još
Zatvori