Journal Man: Topli kardigani ključni su komadi zimske sezone

Zimsko vrijeme zahtjeva poseban pristup garderobi. Bez obzira na niske temperature i potrebu prilagođavanja odjevnih kombinacija vanjskim uvjetima, to ne treba nužno značiti da takav look isključuje stiliziranost. Topli materijali mogu izgledati vrlo efektno i kao takvi se nametnuti kao ključni detalji kombinacija za hladne dane.

Kardigan kao it komad zimske sezone

Kao it komad ove sezone nametnuo se pleteni kardigan koji je pravi kameleon u stilu ove godine.  Nekoliko kardigana u ormaru mogu napraviti pravu revoluciju u stilu svakog muškarca. idealni su za dnevne ležerne varijante u kojima ćete se udobno osjećati na poslu i tijekom obavljanja svih zadataka koje morate odraditi tijekom dana u pokretu. Čak ukoliko se odlučujete za nešto malo manje toplije kapute i jakne, kardigan je odličan izbor da vam uvijek bude toplo bez obzira na vremenske uvjete. Pritom izgleda vrlo lijepo i lako se kombinira kako s običnim T-shirt majicama, košuljama pa čak i nešto formalnijim kombinacijama koje uključuju kravatu i elegantne hlače.

Nešto maštovitije skrojeni kardigani s lakoćom mogu zamijeniti sakoe i tako zaokružiti stil s vašim potpisom koji zasigurno neće ostati nezapažen. Stoga, ukoliko želite ostaviti dobar dojam na poslovnim sastancima, dobar kardigan je karta na koju uvijek možete zaigrati.

Ukoliko želite izraziti svoj opušteni dio naravi s izražajnošću i šarmom, u svoje kombinacije uključite kardigan.

Na tržištu je uistinu šarolik izbor ovog zanimljivog odjevnog komada pa možete birati između bogate lepeze kardigan pletiva u svim bojama. Za nešto osebujnije karaktere koji vole statement komade, možete izabrati one nešto malo duže krojeve u razigranim dezenima s kombinacijom vibrantnih uzoraka.  Svi hight street brendovi u svoju su ponudu ove sezone uvrstili kardigane pa su se ovi komadi nametnuli kao središnji dio garderobe na osnovu kojega je jednostavno graditi cjelokupni stil ove zime.

U nastavku pogledajte kakvi se komadi ove sezone nalaze u ponudi omiljenih brendova u svijetu high street muške mode.

S Oliver

S Oliver

S Oliver

S Oliver

Guess

Guess

H&M

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

New Look

New Look

New Look

Foto: New Look, Zara, s Oliver, H&M, Guess

0