Journal Man: Tom Ford ima novi miris za muškarce idealan za novu sezonu

Tom Ford je sa svojim profinjenim pečatom utkanim u sve što kreira osvojio ljubitelje fine estetike i provjerene kvalitete u cijelom svijetu. Jednako ga vole i muškarci i žene, bilo da je riječ o njegovim odjevnim komadima, modnim dodacima ili beauty proizvodima među kojima se posebno ističu parfemi koji imaju kultni status.

A nakon što je prošle godine predstavio miris Beau de Jour iz Private Blend linije, Tom Ford je za početak 2020. pripremio novi istog imena koji sada dolazi u novoj bočici i dio je Signature kolekcije. Beau De Jour je aromatični fougere miris koji predstavlja savršeno njegovanog muškarca. Opisan kao klasičan, oštar i nestašan, gornje note parfema čine ekstrakt lavande i lavanda, srednje ružmarin, geranijum, mahovina i bosiljak, dok su bazne note pačuli i amber.

Parfem dolazi u bočicama od 50 i 100 mililitara, a osim što je dostupan online, moći ćete ga pronaći i na velikim aerodromima i duty free shopovima. Za zaštitno lice kampanje Tom Ford je angažirao britanskog glumca i dečka pjevačice Taylor Swift, Joea Alwyna, poznatog po ulogama u filmovima ‘Miljenica’ i ‘Marija kraljica Škotske’.

Foto: Tom Ford

0