Journal Man: Timothée Chalamet u jako cool street style izdanju

Journal Man: Timothée Chalamet u jako
cool street style izdanju

Timothée Chalamet street style kombinacija 2021.

Call Me by Your Name, Little Women, Lady Bird, King, Beautiful Boy, … samo su neki od filmova u kojima je briljirao Timothée Chalamet. Kao jedan je od najperspektivnijih glumaca mlade generacije, Timothée plijeni pažnju filmskog svijeta, ali i publike koju je osvojio svojim talentom, šarmom i odličnim modnim stilom. Od elegantnih izdanja za crveni tepih u kojima se odmaknuo od očekivanog i klasičnog do ležernih street style kombinacije, Timothée uvijek izgleda odlično, a sve svoje odjevne kombinacije bira sam.

Posljednji look kojim nas je osvojio je ležerno street style izdanje u kojem je prije nekoliko dana viđen na ulicama New Yorka.

Timothée Chalamet street style kombinacija 2021.

Journal Man street style inspiracija: Timothée Chalamet

Za odlazak po kavu i šetnju ulicama New Yorka, Timothée Chalamet odabrao je ležernu odjevnu kombinaciju s cool predznakom. Kao ključni odjevni komadi u ovoj se kombinaciji ističu adidas sportske hlače u crvenoj boji i Prada jakna u maslinastoj boji koja je jedan od njegovih modnih favorita ove sezone. Ta dva statement komada spojio je crnom sportskom majicom za zatvaračem, čarapama za zig-zag uzorkom, bijelim tenisicama modne kuće Celine te tamnoplavom zaštitnom maskom i velikim slušalicama.

Timothée Chalamet street style kombinacija 2021.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori