Journal Man: Timothée Chalamet je najbolje odjeveni muškarac na svijetu

Journal Man: Timothée Chalamet je najbolje
odjeveni muškarac na svijetu

Timothée Chalamet posljednjih nekoliko godina osvaja Hollywood svojim glumačkim umijećem u filmovima kao što su Call Me By Your Name, Beautiful Boy, The King, ali i svojim besprijekornim modnim stilom koji je sve samo ne dosadan. Upravo zato ne čudi što je baš on proglašen najbolje odjevenim muškarcem po izboru britanskog časopisa GQ.

GQ svake godine radi listu 50 najbolje odjevenih muškaraca, a 23-godišnji Chalamet je s prošlogodišnjeg trećeg mjesta skočio na sam vrh zahvaljujući svojim hrabrim modnim odabirima na crvenim tepisima koje nosi s takvom lakoćom. Iza sebe je ostavio Brada Pitta, koji se smjestio na drugo mjesto. Lil Nas X-a, Davida Beckhama i repera Skeptu koji zaokružuje Top 5.

Najbolje kombinacije mladog glumca

Chalamet je definitivno ispred svih trendova, ne bira klasiku, a njegov je stil sve samo ne dosadan zbog čega je već dugo, ako pitate modne stručnjake, jedan od najbolje odjevenih muškaraca u Hollywoodu. Kad se na premijeri filma The King na Filmskom festivalu u Veneciji pojavio u sivom, svilenom odijelu Haidera Ackermanna uspio je zasjeniti čak i svoju kolegicu i djevojku Lily-Rose Depp. Na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju ove godine istaknuo se crnom kombinacijom koju potpisuje Louis Vuitton, a sjećamo se i njegovog prvog pojavljivanja na dodjeli Oscara prošle godine na kojoj je nosio bijelo Berlutijevo odijelo.

U nastavku smo izdvojili nekoliko njegovih najboljih kombinacija, a s obzirom da ima samo 23 godine, jedva čekamo vidjeti što će nam ponuditi u budućnosti.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori