Savršena muška odijela i gangsteri u novom napetom trileru

Savršena muška odijela i gangsteri
u novom napetom trileru

The Outfit je američka kriminalistička drama smještena u 1950-ima koju svi željno iščekujemo. U nadolazećem filmu Grahama Moorea glumi ansambl koji uključuje Marka Rylancea, Zoey Deutch, Johnnyja Flynna, Dylana O’Briena, Nikki Amuka-Bird i Simona Russell Bealea.

Mark Rylance utjelovio je lik krojača Leonarda Burlinga. Leonard (Mark Rylance), glavni engleski krojač sa svojom asistenticom (Zoey Deutch) vodi krojačku radnju u kojoj izrađuje prekrasnu odjeću za jedine ljude koji si to mogu priuštiti: obitelj opakih gangstera.

Kako bi se pripremio za ulogu, Rylance je „brusio“ zanat u vrhunskoj modnoj kući H. Huntsman & Sons. Osnovani 1849. godine, izrađivali su odijela za britansku kraljevsku obitelj, kao i za holivudske zvijezde poput Gregoryja Pecka i Katharine Hepburn.

Poznati su po engleskom krojenju muške odjeće po mjeri, kolekcijama konfekcijske odjeće od kašmira i kožnim dodacima. Campbell Carey, glavni krojač i kreativni direktor Huntsmana, pomogao je u obuci Rylancea i sudjelovao u raznim aspektima filma. Naravno, Huntsman je kreirao garderobu glavnih glumaca, a detalji nisu zanemareni.

Rylance je na setu naučio baratati šivaćim škarama iz 1870-ih. Izoštrene su samo jednom u svojih 150 godina i njegova odluka da ih posudi za korištenje u filmu svjedoči o tome koliko je Rylance dobro shvatio zanat. Ovaj maestralni film u fokus stavlja održivu i kvalitetnu modu, a možete ga pogledati u kinima od ovog petka, 18. ožujka.

The Outfit – zadivljujući i majstorski triler

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori