Journal Man: Stilizirani i praktični tech dodaci koji će obožavati it muškarci

Journal Man: Stilizirani i praktični tech dodaci koji će obožavati it muškarci

@riccardopozzoli

Svaki ljubitelj tehnike i gadgeta zna koliko tehnološka dostignuća olakšavaju život i čine ga zabavnijim i lagodnijim. S vremenom, tehnologija nije samo dostigla značajne pomake kada su u pitanju softveri već cjelokupni paket u kojemu dolaze mala digitalna pomagala koja nam ispunjavaju život i štede vrijeme, sada izgleda odlično. Dizajn, kvaliteta materijala, funkcionalnost… sve su to čimbenici koji čine toliko sretnima ljubitelje tehnologije.

Nedavno smo pisali i o vrlo efektnim zvučnima koji su s vremenom postali it komad u uređenju interijera. Njihova estetika s retro šarmom u svaki dom unosi dozu profinjenosti. Cosy ugođaj, stoga je gotovo nemoguće zamisliti bez gadeta koji je vješto dizajnerski upakiran u pravo malo vizualno čudo.

Kada se spoje tehnologija i dizajn

No, nisu samo gadeti ono na što su dizajneri obratili pažnju i posvetili se kreiranju lijepih vizuala. Sada i sve one sitnice koje nam pomažu u transportu gadeta, poput npr. torbica za tablet ili poucheva za mobilne telefone, izgledaju toliko profinjeno da ih svaka stilizirana osoba želi za sebe. Osim što torbice, maskice pa čak i punjači naših elektroničkih uređaja izgledaju famozno, oni su i sve kvalitetniji, dolaze s različitim dodacima koji su spoj tehnologije i estetike te štite naše uređaje od oštećenja.

Oduvijek su se funkcionalni predmeti koje koristimo u svakodnevnom životu smatrali i statusnim simbolima pa ćete naići na posebno dizajnirana naliv pera, satove i aktovke. Danas se ovom klasičnom društvo pridružilo još nekoliko dodataka koji govore ponešto i o karakteru, interesima, pristupu životu, ali i stilu osobe koja ih koristi.

Predmeti koji štite gadete koje svakodnevno koristite u kožnom i pomno obrađenom izdanju, trajat će duže, a i njihova elegancija će učiniti da se osjećate bolje i ugodnije, koristeći ih. Pogodni su za osobe koje su stalno u pokretu, mnogo putuju, posao im se odvija na internetu, tijekom radnog dana obavljaju brojne telefonske pozive i sl. Stoga je ulaganje u ove stilizirane, kvalitetne i praktične dodatke, investicija koja se dugoročno isplati.

Izdvojili smo, stoga nekoliko primjeraka tzv. tech accessoriesa koji naglašavaju stiliziranost osobe koja ih koristi, ali su i odličan poklon za one koje želite usrećiti ili nagraditi predivnim predmetom koji će uvijek imati pored sebe.

Torbica za tablet

BERLUTI
THIS IS GROUND
JAMES PURDEY & SONS

Etui za mobitel

BERLUTI
SMYTHSON
TORRO

Maskica za mobitel

GUCCI
ERMENEGILDO ZEGNA
NATIVE UNION

Bežični punjač

NATIVE UNION
NATIVE UNION
NATIVE UNION

USB kabl

BERLUTI
NATIVE UNION
NATIVE UNION

Foto: Unsplash, Mr Porter, Torro

Učitati još
Zatvori