Journal Man: Modnu inspiraciju za jesen potražite na profilu mladog influencera

Journal Man: Modnu inspiraciju za jesen
potražite na profilu mladog influencera


@stevecalder

Jednostavna rješenja najčešće su ona najefektnija. Modni znalci ih najčešće označavaju kao visoko profinjena koja naglasak stavljaju na karakter pojedinca i nepogrešiv ukus s obzirom da svedene linije i krojeve te decentne boje koje ne preuzimaju dominaciju i ne usmjeravaju pažnju na kićene komade već je u ovakvim kombinacijama fokus na pojedincu koji ih nosi.

Jedno od osnovnih pravila “manje je više” itekako je naglašeno u stilu Stevea Caldera. No, on vješto i maštovito klasične i svedene komade kombinira s otkačenim i osebujnim krojevima pa ćete u njegovom ormaru i Instagram profilu pronaći koloplet eklektičnih kombinacija koje ne prestaju oduševljavati. Od zanimljivih i nonšalantnih balonera do elegantnih blejzera.


@stevecalder

Riječ je o mladom influenceru čiji je Instagram profil prepun kombinacija koje nadahnjuju ljubitelje mode iz cijelog svijeta. Kod Caldera ćete pronaći jednostavne kombinacije s retro naglascima te osebujnim detaljima poput velikih i izražajnih okvira za naočale ili neobično krojenih, u safari stilu, sakoa ili vunenih kravata.


@stevecalder

Poduzetnički duh mladoh influencera

Steve Calder je veliki ljubitelj filozofije, mode te je i uspješan poduzetnik koji je pokrenuo svoj modni brend i trgovinu Calder Sartoria koja je prepuna raskošnih komada kao stvorenih za gospodu koja je u potrazi za nešto pomaknutijim izdanjima urbanih komada odjeće. Njegova strast prema modi i malo drugačijim kombinacijama javila se još u školskim danima kada je iskombinirao remen te košulju uvukao u hlače i tako je krenulo poigravanjem načinom nošenja i stvaranjem inspirativnih kombinacija koje su u isto vrijeme jednostavne i maštovite.

S obzirom da se ni sam Steve ne boji eksperimentirati, poslužite se njegovim idejama i osvježite stil proučavajući sadržaj na njegovim društvenim mrežama.


@stevecalder

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori