Journal Man: Statement T-shirtice će se nositi i ovog proljeća

Journal Man: Statement T-shirtice će
se nositi i ovog proljeća

Omiljeni odjevni predmet još iz djetinjstva

Majice kratkih rukava, popularne T-shirtice neizostavan su dio garderobe još iz djetinjstva i ta  naklonost prema dobroj staroj T-shirtici ostaje zauvijek – bez obzira koji stil preferirate. One su klasik koji će se uvijek naći u raznim kombinacijama i tako ih osvježiti. Pogotovo kada vam je najvažnija udobnost. One nose mladenačku energiju, bunt i simpatičnost pa su uistinu puno više od tek običnog odjevnog komada koji će na prvi pogled izgledati nemarno i nonšalantno. One će pokazati koji su vaši stavovi,  karakter i načela. I to na tako jednostavan, a tako efektan način. Kada se želite izraziti odjećom, statement T-shirtice su uvijek  najbolji izbor koji će progovoriti umjesto vas.

Bilo da se odlučite nositi ih samostalno, u cool varijanti uz upečatljivu kožnu jaknu ili ispod toplog kardigana, blejzera ili košulje, T-shirt majice jednostavno su nezaobilazne i pravi su stilski kameleon. Posebno su omiljene one u statement izdanjima koje ne silaze s trona modnih favorita iz sezone u sezonu. Tako će biti i dalje. I ovoga proljeća, statement T-shirtice bit će jedan od najpopularnijih odjevnih komada.

Široka paleta izbora T-shirt majica i ove sezone

Koliko su popularne, svjedoči i vrlo bogata ponuda koja se može pronaći na policama kako high street, tako i onih brendova s potpisima eminentnih dizajnera. Pojavljuju se u najrazličitijim izdanjima. Stoga na tržištu možete pronaći izdanja od finih, laganih tkanina poput svile, do onih pristupačnijih, ali vrlo udobnih od pamuka. Njihova je posebnost u tome da što su iznošenije, izgledaju još šarmantnije pa zasigurno mnogi od vas u svojim ormarima čuvaju neke T-shirtice i više od desetljeća. Riječ je uvijek o komadu koji priča priču, koji izaziva emocije, koji inspirira i podjseća na sve što ste bili i što ćete tek postati. Ovaj “običan” komad garderobe sve je, samo ne običan. Stoga nema razloga da se odreknete

Pretražili smo ponudu i složili presjek koji će vas zasigurno inspirirati i potaknuti da ni ovoga proljeća ne odustajete od omiljenih T-shirtica.

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull &Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Foto: Zara, H&M, Pull & Bear,  Diesel, Instagram

Učitati još
Zatvori