Journal Man: Pripremili smo top tri serije u 2020. koje ćete gledati s frendovima

Journal Man: Pripremili smo top tri serije u 2020. koje ćete gledati s frendovima

SERIJE ZA GLEDANJE S FRENDOVIMA

2020. je definitivno uzbudljiva godina barem što se tiče najava novih serija apsolutno svih žanrova. Ako ne znate za koju se odlučiti najbolje da krenemo redom. Za ljubitelja Star Treka, preko maestralne izvedbe Al Pacina do novih Marvelovih serija, izabrali smo top tri serije koje će definitivno biti hit ove godine.

Star Trek: Picard

Serija koja je zaradila drugu sezonu mjesec dana prije nego što je krenula s prvom, definitivno je jedna od onih koju morate pogledati ako ste ljubitelj Star Treka. Radnja je smještena dvadeset godina nakon TNG finala, u 2389. godinu a prati kultni lik Jean-Luca Picarda u njegovom novom poglavlju života. S visokih 8,3 na IMDbu serija definitivno obećava.

The Hunters

Al Pacino u lovu na naciste s timom uličnih lovaca, radnja je serije smještene u New York 1977. Huntersi otkrivaju da stotine visokih nacističkih dužnosnika potajno žive u Sjedinjenim Državama s planovima za uspostavu Četvrtog Reicha u zemlji slobodnih, godinama nakon pada Adolfa Hitlera. Novo ostvarenje Davida Weila i izvršnog producenta Jordana Peelea premijeru je imalo jučer na Amazon prime videu.

The Falcon and the Winter Soldier

Ljubitelji Marvela i stripovskih serija 2020. dolaze na svoje. Radnja nove serije prati Falconov novi status poslije događanja u filmu Avengers: Endgame. Falcon i Winter soldier udružuju se u novoj avanturi a svi detalji ove serije još uvijek nisu u potpunosti poznati, tako da svi fanovi željno očekuju premijeru.

Foto:IMDb

Učitati još
Zatvori