Journal Man: U Splitu je otvoren novi jedinstveni lifestyle koncept BLEU HOMME

Journal Man: U Splitu je otvoren novi
jedinstveni lifestyle koncept BLEU HOMME

BLEU HOMME – novi i jedinstveni lifestyle koncept – nakon Zagreba, Dubrovnika i Zadra novu prodavaonicu otvorio je i u Splitu, pa se sve za stil modernog muškarca premium kvalitete sada može pronaći na jednom mjestu.

Novu oazu muškog stila u Mall of Split sinoć su pregledali: Vjekoslava i Tonči Huljić, Lucija i Ana Zaninović, Izabela Martinović, Enis Bešlagić, Anamarija Asanović, Hana Huljić, Domenica, Petar Dragojević, Jure i Marija Pirić, Sandra Ledenko i mnogi drugi prijatelji i partneri brenda.

Službeno otvorenom prodavaonicu je proglasio zaštitno lice brenda Tonči Huljić, a slavlje je bilo dvostruko s obzirom na to da je Tonči jučer slavio i rođendan, te je na poklon primio i posebnu tortu.  

Jedinstven i prepoznatljiv koncept BLEU HOMME prodavaonica nudi asortiman koji će zadovoljiti svačije apetite. Klasične ali i posebne košulje, odijela, T-shirt majice i čarape s originalnim printom, kožni dodatci, najveći izbor leptir mašni, kravata…

Sanel Skenderović, vlasnik Bleu Homme i Edita Lučić Jelić

U prostranoj splitskoj trgovini, baš kao i ostalima muškarce očekuje i poseban muški kutak s barom, a ako zatrebaju i određeni poklon dok kupuju, tu je selekcija specijalnih pića, kave, parfema.

Bleu Homme ne prodaje samo odjeću i dodatke, on želi sudjelovati u načinu života svojih kupaca. Zbog toga im nudi vrhunske proizvode s kojima će se muškarci moći identificirati i uklopiti u svoj stil života.

Be you, be BLEU!

Vjekoslava i Tonči Huljić
Domenica
Sandra Ledenko
Kristijan Curavić, Sandra (Bleu Homme), Enis Bešlagić
Lucija i Ana Zaninović
Bleu Homme Split
Bleu Homme Split
Jure i Marija Pirić (Arileo)
Jure Pirić
Anamarija Asanović
Garijela Budimir i Horvat Čagalj
Izabela Martinović

Foto: Josip Kevrić

Učitati još
Zatvori