Journal Man: High street brend koji će obožavati svi muškarci

High street brendovi su u potpunosti promijenili modni svijet i najnovije modne trendove preselili s modne piste na onu uličnu zbog čega su postali pristupačni i lako dostupni svima. Osim urbanih basic modela koji su pokrenuli high street revoluciju, high street brendovi su kroz godine stvorili zavidnu ponudu različitih linija koje su donosile savršeni odgovor na svaki ormar. Uz vrlo pristupačne trendi modele, posljednjih nekoliko sezona high street brendovi pažnju modnog svijeta plijene sa svojim premium kolekcijama koje donose spoj kvalitetnih materijala, posvećenosti dizajnu i još uvijek prihvatljivih cijena.

SELECTED HOMME: BREND KOJI ĆETE OBOŽAVATI

Osim premium linija, na modnoj sceni pojavili su se i brojni novi brendovi koji su ispunili prazninu između high street brendova i high end modnih kuća. S cijene mrvicu višim od onih koje smo navikli viđati na high street sceni, ali i s kvalitetom koja ih u potpunosti opravdava, novi luksuzni high street brendovi postali su odgovor na brojne ljubitelje mode u potrazi za savršenim klasicima. Među njima istaknuo se i francuski high street brend Selected.

Čak i ako niste čuli za njega, modele francuskog high street brenda Selected zasigurno ste zamijetili u pretraživanju raznovrsne ponude popularnog online shopa Asos. Osim odlične ženske linije, Selected je jedan od high street brendova koji u svojoj ponudi ima jednaku dobru mušku liniju.  U svakom od svojih svestranih modela brend Selected donosi utkan spoj jednostavnih krojeva i neutralne palete koji stvara neodoljive komade minimalističkog izgleda s francuskim pomakom. Osim posvećenosti dizajnu, brend Selected veliku pažnju pridaje i samom procesu proizvodnje u kojem brine kako o kvaliteti komada tako i o planeti.

Od savršenog para traperica i udobnih basic modela do klasičnog odijela s modernim pomakom te efektnih modnih dodataka koji će svoje mjesto pronaći u svakom muškom ormaru i svakodnevnim kombincijama, u nastavku donosimo najbolje modele iz Selected Homme kolekcije za proljeće i ljeto 2019., sve modele koje možete naručiti preko online shopa Asos pronađite ovdje, a sve novosti pratite na njihovom službenom Instagram profilu.

Foto: Selected Homme

0