Journal Man: Nikada nije prerano za savršen par kupaćih hlačica

Prvi topli dani inspiriraju na planiranje godišnjeg odmora i lijeno uživanje na plažama. Dobra je vijest što u bilo koje doba godine možete otputovati na bilo koje mjesto na svijetu na koje se poželite zaputiti i to po povoljnim cijenama, samo ako znate lukavo pretraživati jeftine letove i smještaj koji je sve prihvatljiviji i to za svaki džep. No, s ekspanzijom društvenih mreža, ne možete si više dozvoliti samozatajno skrivanje na mjestima gdje je jedini kontakt s civilizacijom tekuća voda. Ukoliko na svojim profilima društvenih mreža niste obznanili svijetu na kakvim se sve famoznim plažama nalazite, kao da niti niste okusili čar odmora. Nastavno na tu suvremenu istinu, važno je, stoga, izgledati trendi i pobrinuti se da čak i na plaži ponesete lijepe, kvalitetne i (dizajnerski) zanimljive gaćice, hlačice, ručnike i ostale dodatke koje vam olakšavaju i čine ugodnijim boravak na plaži

Ukoliko još niste svoju proljetnu garderobu osvježili i novim parom kupaćih hlačica, sada je pravo vrijeme za to. Pogotovo je zanimljivo vidjeti šaroliku ponudu high street brendova čije su kolekcije kupaćih kostima za proljeće i ljeto 2019. prave riznice najrazličitijih modela, krojeva, boja i materijala. Na virtualnim te na policama trgovina high street brendova nalazi se gotovo cijela paleta svih boja koja će zadovoljitit svačiji ukus. Od onih potpuno otkačenih, veselih i razigranih komada do svedenih, tamnih i klasičnih modela u kojima ćete obožavati provoditi vrijeme.

Također, s obzirom da je ponuda toliko izdašna, možete se stilski poigrati te uskladiti kupaće kostime s partnericom i tako si osigurati savršene Instagram fotografije, baš poput travel blogera. Tko zna? Možda već nakon sljedećeg putovanja, postanete novi par koji će diktirati trendove.

No, ono što je najvažnije od svega jest pronaći par kupaćih hlačica u kojima ćete se najbolje osjećati. Zamislite samo uživanje u koktelima, lokalnim specijalitetima, surfanju na valovima, plivanju i promatranju famoznih zalazaka sunca. Sve to bit će sasvim dovoljno da svoj odmor zapamtite u superlativima.

Dok razmišljate na kojoj ćete plaži uživati, u nastavku donosimo 20 komada kupaćih hlačica iz aktualnih kolekcija high street brendova .

GUESS

Guess

Guess

Guess

Guess

Guess

Guess

Guess

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

 

 

0