Journal Man: Samsungov preklopni telefon u prodaju dolazi taman prije Božića

Samsung je svoj novi Galaxy model predstavio još u veljači, a sad službeno stiže i u Hrvatsku.

Novi Galaxy Fold je preklopni telefon s inovativnim Infinity Flex zaslonom koji pomiče granice tehnologije suvremenih mobilnih uređaja. Sa zalijepljenim inovativnim slojevima polimera, 7,3-inčni Infinity Flex zaslon je 50 posto tanji od ostalih Galaxy zaslona, a jedinstvena fleksibilnost mu omogućava prikazivanje i pri intenzivnom preklapanju i otvaranju.

Kad je zatvoren, Galaxy Fold postaje tablet, a u takvom otvorenom načinu rada veličina zaslona iznosi 7,3 inča. S druge strane, kad je zatvoren, 4,6 inčni zaslon omogućuje jednostavnu upotrebu jednom rukom i stane u svaki džep, a svaka jedinstvena nijansa boje izrađena je od visoko poliranog stakla koje predstavlja elegantnu površinu na dodir. Telefon ima šest kamera, a istodobno je moguće upotrebljavati do tri aplikacije. Osim što nudi jednostavnu prenosivost i veći zaslon, ovaj inovativni preklopni telefon transformira način snimanja, dijeljenja i uređivanja sadržaja.

Samsung Galaxy Fold od danas možete prednaručiti, a u prodaju dolazi 20. prosinca. Pametni uređaj moći će se kupiti u Samsung experience storeu u Zagrebu i Splitu te kod operatera, a preporučena maloprodajna cijena je 15.499 kuna.

Foto: Profimedia, Samsung

0