Journal Man: Najljepši rokovnici za novu sezonu

Koliko vam se puta dogodilo da imate jutarnju kavu i kreativnu ideju za vaše poslovanje? No, onda napustite dom. krenete na posao i zaboravite na to.

Ili imate dobru motivacijsku frazu u glavi, ali kad dođe vrijeme da razgovarate sa svojim suradniucima, zaboravite i vi.

Ili ste pročitali zanimljiv članak i zaista želite iz njega izvući neke korisne činjenice, ali sljedećeg dana jedva se podsjećate o čemu se radi u članku.

Sigurno znate koliko je neproduktivno i ukupno gubljenje vremena imati poslovni sastanak na kojem nitko ne zapisuje nikakve bilješke.

Dobar rokovnik može postati mjesto za vašu inspiraciju, ideje koje mijenjaju život ili svakodnevne radne bilješke. To može postati vaša najbolja i najkorisnija osobna Wikipedija. Klasični ili elektronički rokovi mogu pokrenuti vaše poslovanje, povećati osobnu produktivnost i stvoriti bolje organizacijske navike.

Također, ukoliko izgleda lijepo, s više ćete je radosti nositi svuda sa sobom. Moći će postati i vaš modni dodatak, a njene kožne koricečuvat će vaše zapise i biti vaš osobni asistent godinama. U nastavku smo izdvojili najljepše i najprofinjenije bilježnice idealne za poslovne ljude sa stilom.

Dunhill
Kingsman

Kingsman
Smythson
Berluti

James Purdey & Sons

Dunhill

Foto: Unsplash, Me Porter

0