Journal Man: Retro modni dodaci za cool izgled ove sezone

Journal Man: Retro modni dodaci za
cool izgled ove sezone

Ako ste vintage duša zarobljeni u modernom svijetu, možete se svaki dan igrati sa stilovima iz svojih omiljenih povijesnih epoha. Ima nešto posebno šarmantno u retro izgledu što naglašava profinjenost i snažan karakter. Svi oni filigranski detalji obrađeni s posebnom pažnjom toliko su šarmantni da ih uvijek možete nositi kao dio svog osobnog potpisa u odijevanju. Čak i najobičnija odjevna kombinacija uz retro detalje pretvara se u najbolju verziju vas, onu koja potiče pozitivne komentare i komplimente. I uz koju ćete uvijek biti zapaženi.

Detalji koji podižu svaku kombinaciju

Ukoliko ste vizualni tip i volite se izražavati odijevanjem, a moda je za vas mnogo više od krpica koje štite od hladnoće (ili vrućine), onda zasigurno veliku pažnju posvećujete detaljima. Kako biste dodatno svoju modernu odjeću obogatili vintage detaljima i kreirali vlastiti retro look, bit će potrebno svega nekoliko upečatljivih komada da se pretvorite u pravu ikonu stila.  Poigrajte se manšetama uz koje ćete košuljama udahnuti potpuno drugačiji izgled. Ono što je posebno zanimljivo jesu neobični detalji koje možete pronaći na ovom modnom dodatku koji je posljednjih godina pomalo zaboravljen, no ponovno se vraća u velikom stilu. Tako možete pronaći izdanja brendova koji pretvaraju mašete u prava mala umjetnička djela. Možete birati između oslikanih mašeta, izrezbarenih, raznih oblika i tema, ozbiljnih, kićenih, jednostavnih i duhovitih. Zasigurno ćete i najdosadniju košulju pretvoriti u zanimljivu ukoliko na gumbe stavite divlje patke ili paukove. osim toga, ovi će detalji izraziti vaš stav i osobnost.

Slično je i s drugim modnim dodacima, poput dobrih starih gentlemanskih džepnih maramica. Pronađite dezen koji će se najbolje uklopiti u vaš modni izričaj i potpuno oduševite svojom pojavom. Svečanost na kojoj se pojavite s odijelom koje vam stoji kao salivena iz čijeg se prednjeg džepa nazire pomno dizajnirana svilena marama, učinit će vaš stil besprijekornim. Pogotovo ukoliko uzmete u obzir umjetnička izdanja ovih maramica. Oslikana svila s porukama, strip junacima, geometrijskim oblicima i motivima iz prirode na tako će jednostavan način osvježiti vas stil.

Na vašem popisu obveznih detalja svakako uvrstite i leptir mašnu neobičnog dizajna. Ne moraju leptir mašne uvijek biti stroge i jednostavne jednobojne bez detalja. Zaigrajte na kartu kreativnosti, s dodatkom upečatljivih gumbića, kariranih dezena ili one koje su kreirane od materijala netipičnih za kravate, poput vune ili tvida.

Sjećate se gospode iz povijesnih filmova koji su svako pismo završavali osbnim pečatom utiskujući u vosak svoj prepoznatljivi detalj s prstena? Zašto ne biste svoj outfit dodatno naglasili prstenom koji podsjeća upravo na takve pečatnjake i u svoj look unijeli dozu profinjenosti i elagancije.

U nastavku donosimo najupečatljivije komade ovih retro modnih dodataka koji mogu poslužiti kao izvor nadahuća za još bolji stil kojim ćete se predstaviti u najboljem svjetlu.

Manžete

Opuline

True Rocks

Latelita

 

 

 

 

True Rocks

Leptir mašne

Fons & Origo

N’Damus London

40 Colori

40 Colori

40 Colori

Džepne maramice

Ella Impressions

Pig, Chicken & Cow

Pig, Chicken & Cow

Pochette London

Emily Carter

Pečatnjak

Frederick Grove

Frederick Grove

Snake Bones

Frederick Grove

Edge Only

Foto: Wolf&Badger

Učitati još
Zatvori