Journal Man: Replay ima novu suradnju koja će oduševiti nogometne fanove

Journal Man: Replay ima novu suradnju koja
će oduševiti nogometne fanove

Nakon uspješne suradnje s nogometnom ikonom Neymarom, talijanski modni i lifestyle brend Replay postao je službeni jeans partner nogometnom klubu Paris Saint-Germainu.

Tvrtka Fashion Box, koja stoji iza brenda Replay, potpisala je ugovor s međunarodno priznatim nogometnim klubom PSG-om i tako u naredne četiri sezone postala službeni partner kluba i igrača. Francuski prvoligaš i Replay udružuju snage na projektu gdje će raditi na razvoju ekskluzivnih kolekcija koje će već početkom 2020. biti dostupne na službenim PSG stranicama, a moći će se kupiti i u Replay trgovinama te na Reverto webshopu.

Uspješna Replay Hyperflex+ kampanja na čelu s brazilskim napadačem Neymarom odlično je utjelovila snagu i rastezljivost Hyperflex jeansa te oduševila sportaše diljem svijeta, stoga je nastavak suradnje za naredne četiri sezone poskočio na ljestvici izazova, gdje će Replay ovaj put snage udružiti s cijelom prvom postavom PSG-a.

Zanimljiva kolaboracija za osnovu ima zajedničku težnju ka povezivanju mlade, fizički aktivne i modno osviještene publike širom svijeta koja prepoznaje istinske vrijednosti i kvalitetu, a nevjerojatna nacionalna raznolikost u samo jednom timu dodatan je potencijal modne priče koja poštuje individualnost te se njome inspirira.

Najtraženiji jeans sezone pronađite u Replay storeovima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Zadru i na Reverto webshopu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori