Journal Man: Pumice koje se samozavezuju postat će ‘it’ komad u 2020.

Puma

Inspirirani svemirskim tenisicama iz 1989. godine, Back To The Future, brendovi obuće još od tada su težili da ovu tehnologiju ugrade u svoje cipele, odnosno tenisice. PUMA je jedna od tih brendova tenisica, koja je 2016. godine predstavila svog prvog “Adaptive Fit” trenera na bežičnoj mreži. I nedavno, njemačka tvrtka za sportsku odjeću izrađuje potpuno novu siluetu koja se samozavezuje.

Slično kao i kod većine PUMA tenisica, Fit Intelligence tenisice su perforirane. Na gornjem dijelu tenisica je smješten „touch pad“ koji prepoznaje dodir vašeg prsta i služi za stezanje tenisica.

Puma

Tenisice koje se prilagođavaju stopalu

Dizajnirane su tako da se pomoću laganih pokreta prstiju tenisice  stežu i opuštaju, pa se na taj način potpuno izbacila upotreba vezica koje često mogu biti nepraktične.

Jednostavnim pomicanjem kroz mobilnu aplikaciju ili na Apple Watchu, prilagodba cipele može se podesiti; zamršenost tehnologije daje mogućnost da se identificira oblik stopala i zatim se promijeni, kako bi svakom pojedincu osigurala najbolje zaključavanje i podršku.

Novi Fit Intelligence Trainer model tek će biti dostupan na tržištu 2020. Za one koji su zainteresirani za PUMA-inu najnoviju tehnologiju, možete se prijaviti za beta-testiranje na PUMATRAC trening aplikaciji koja će biti dostupna u nadolazećim mjesecima na iPhoneu i Androidu.

Puma

Foto: Puma

0