Što je sve potrebno za savršen proljetni look?

Što je sve potrebno za
savršen proljetni look?

Nakon slojevitog i robusnog zimskog stila, proljetni dani su kao stvoreni za nešto opušteniji i laganiji outfit pogodan za sve aktivnosti na otvorenom. Usporena zima i kratki hladni dani bez sunca, nametnuli su gotovo letargičan tempo, a druženja su bila najčešće vezana za zatvorene prostore.

Kažu da nema lošeg vremena već samo loše odabrane odjeće, pa ste zasigurno birali sve one tople, teške komade, samo kako biste stvorili cosy atmosferu na svakom koraku i preživjeli oporost zimskog vremena. No, ono što proljeće čini (za mnoge) omiljenim razdobljem u godini jest ugodna klima, dugi dani puni svjetlosti i prpošna energija koja poziva na druženje u prirodi. Duge šetnje, izleti u prirodu, bicikliranje i sve češća putovanja na kojima je toliko uzbudljivo otkrivati nova mjesta, zahtjevaju pristup koji će vas rasteretiti i učiniti da se osjećate dobro u svojoj koži.

To, također, podrazumijeva obuću koja jamči lak korak, casual komade od ugodnih, prirodnih materijala u kojima vam neće biti pretjerano vruće tijekom dana, niti hladno tijekom nešto oštrijih jutara i večeri. A ispijanje kava i omiljenih osvježavajućih napitaka na osunčanim terasama neprocjenjiv je osjećaj uz savršen par sunčanih naočala koji tako skladno pristaju vašem licu. Sve to nikako ne biste trebali kvariti uštogljenom i neudobnom garderobom.

Uz nekoliko kombinacija osvježite proljetnu garderobu

Kada je u pitanju proljetna odjeća, ključno je da ne napravite pogrešku, koju mnogi čine, misleći da je sasvim praktično nositi zimske komade u prijelaznom razdoblju. A to je tako pogrešno, budući da se nećete osjećati udobno i ugodno. Možda ćete se moći izvući s nekoliko komada tijekom tih hladnih prijelaznih tjedana, no ipak razmislite o osvježenju svog ormara i odabiru kombinacija u kojima ćete se osjećati usklađeno s proljetnim ambijentom.

Ne morate pretjerivati  i unositi drastične promjene koje će zaljuljati i preokrenuti vaš stil i izričaj. Sasvim je dovoljno pobrinuti se da u svoj ormar unesete šest efektnih kombinacija u kojima ćete jednako dobro izgledati bilo da je riječ o vašem sportskom duhu koji ćete izraziti rekreiranjem ili nešto finijim izdanjima idealnima za gradsku kavu ili ručak u restoranu.

Mislite na to da biste trebali zaštiti oči sunčanim naočalama, ne izostavite šiltericu koja će s vama probijati sve vaše sportske izazove, pronađite najudobnije “hoodice” koje će vas zaštiti od proljetnog vjetra, a lako ćete je skinuti ukoliko vam postane previše toplo. Obratite pažnju da je obuća koju nosite udobna, kvalitetna, ali i atraktivna jer uz pomoć tenisica i cipela, svakoj kombinaciji unosite dodatan šarm.

Vjetrovka je savršen proljetni komad bez kojega se ne biste trebali zaputiti niti na jedan izlet ili pak na bicikliranje nekim vašim provjerenim gradskim rutama. Hlače s efektnim detaljima su trendi komad koji može vaš proljetni outfit dodatno začiniti i pomaknuti iz zone uobičajenosti i spriječiti da zaglibite u dosadan stil.

Kožna jakna je također jedan od simbola proljeća, a u kombinaciji s košuljom su nepogrešiv spoj. Još vam trebaju sunčane naočale i ruksak u koji ćete potrpati sve sitnice koje vam trebaju za vašu proljetnu pustolovinu.

U nastavku stoga, donosimo 6 kombinacija koje će vaš proljetni stil pretvoriti u pravu trendi priču s kojom se možete pohvaliti i na svojim društvenim mrežama i uživati u pažnji. Inspirirajte se jednostavnim rješenjima za casual stil kakav volite. Sve komade koje donosimo u nastavku, možete pronaći u trgovinama Arena Centra.

Prvi styling (galerija):

Drugi styling (galerija):

Treći styling (galerija):

Četvrti styling (galerija):

Peti styling (galerija):

Šesti styling (galerija):

Foto: Imaxtree, Arena Centar


Učitati još
Zatvori