Journal Man: Efektni parfemi koji najavljuju proljeće

Journal Man: Efektni parfemi koji
najavljuju proljeće

Iako posljednjih nekoliko dana svjedočimo oštrom vremenu i nižim temperaturama, ipak samo što nismo zakoračili u proljeće koje najavljuje duge, vedre i tople dane. Istražujući nove proljetne kolekcije, kada je u pitanju moda, ali i beauty noviteti, sve su zastupljeniji lagani mirisi, osvježavajući, nježni tonovi, svježi dezeni i materijali… Baš kao što unosimo promjene u našu svakodnevicu, odnosno u uređenje stana i ormara, tako i kozmetičke police odišu novom energijom i lakoćom.

Nakon što je zima mirisala na konkretne, opore i intenzivne mirisne note, sada je vrijeme da teške parfeme pospremite u ladice i s njima pričekate do nove sezone, a da vam na dohvat ruke budu nijanse koje odišu svježinom i poletnim podtonovima, poput citrusa, floralnih nijansi i borovine.

Kad pomislite na proljeće, vjerojatno će vam prva asocijacija biti voće i cvijeće. Samo zato što je to kliše, ne znači da je pogrešno. Na tržištu postoji toliko novih mirisa koji kombiniraju najupečatljivije botaničke proizvode za svježe prekrajanje sezonskih aroma.

Maison Margiela – REPLICA Jazz Club

Tradicija je ovjekovječena kroz generacije, prenosi snagu ovog Brooklyn jazz kluba. Antologija klasičnih nota i bakrenih tonova, između dubokih podtonova asocira na atmosferu prepunu barskih stolaca, s prigušenom rasvjetom koja se reflektirala na klaviru gdje se ispijaju kokteli, a zrakom se širi gotovo hipnotička ugoda parfema.

Maison Margiela – REPLICA Jazz Club

Hugo Boss – Boss Bottled Infinite

Ovaj energizirajući i senzualni miris kombinira svježinu citrusa s intenzitetom aromatičnih i drvenastih nota koji postižu bogatu dubinu. Ovaj privlačan miris idealan je dar za modernog čovjeka

BOSS Bottled Infinite

Terre d’Hermès

Parfem koji naglašava drvenaste, mineralne aspekte. Terre d’Hermes je spoj mirisa koji su pojačani svježinom agruma.

 

Terre d’Hermès

Prada Luna Rossa

Razvijajući se od težnje ka izvrsnosti, dinamična, sportska i energična, Luna Rossa s potpisom Prade je miris s poštovanjem prema prirodi i strasti za inovacijama.

Snaga i svježina elemenata potaknuta je spojem klasičnih nota u novim oblicima. Val aromatične svježine kroz Lunu Rossu, prenosi snagu i dinamičnu energiju, dok je njezin potpis plemenit i senzualan.

 

Prada Luna Rossa

La Nuit De L’Homme Yves Saint Laurent

Svjež, orijentalni miris s notama kardamoma, cedra i kumarina. Mirisne note koje čine ovaj parfem tako jedinstvenim i upečatljivim spojem su lavanda, cedar, kumarin i crni papar.

La Nuit De L’Homme Yves Saint Laurent

Foto: Instagram, Yves Saint Laurent, Prada, Hermes, Hugo Boss, Maison Margiela

Učitati još
Zatvori