Journal Man: Kožne aktovke za cool poslovni stil

Journal Man: Kožne aktovke za
cool poslovni stil

Većina ljudi aktovku vidi samo kao funkcionalni predmet koja se koristi u svrhu prenošenja dokumenata, spisa i osobnih stvari. Odabir odgovarajuće aktovke iznimno je važan zbog golemih prednosti u vašem osobnom i profesionalnom životu.

Aktovka je osim što je korisna i funkcionalna, pravi način za nadogradnju poslovnog stila svakog čovjeka. Istu važnost koju ima aktovka, imajuu i cipele. Čak i ako imate veliki izbor odjeće, slika je uništena kada se pojavite s poderanim i izlizanim cipelama ili aktovkom. Važno je projicirati profesionalni imidž ne samo za napredovanje u karijeri, nego i za poštovanje klijenta i kolega.

Kada kupujete aktovku, kupujete identitet i način života. Odabir odgovarajuće aktovke za vaše radno mjesto može biti lukav potez koji će ostaviti dobar dojam koji je od iznimne važnosti u poslovnom svijetu. Kao i vaša odjeća, aktovka može definirati vašu osobnost u sekundi.

Kada potrošite izdašan iznos na aktovku, smatrajte to ulaganjem u sebe. Ponovno razmotrite usporedbu s odjećom. Lako se možete složiti da će kupovina odjeće pozitivno doprinijeti i dodati vrijednost vašem izgledu. Za razliku od aktovke koja se koristi barem 5 dana u tjednu, vaša odjeća mora pratiti dojam koji želite ostaviti da bi se održala ta razina vrijednosti. Dobro odabrana aktovka može dosljedno i svakodnevno dodavati vrijednost vašem životnom stilu.

Za razliku od elektronike koja ima točne specifikacije, teško je usporediti aktovke jednu s drugom, pogotovo ako ne znate što tražite. Budući da ćete vjerojatno igrati na kartu profesionalnog izgleda, preporučujemo da preskočite remen za nošenje na ramenu ili kupite aktovku koja ima podesivi i odvojivi remen. Remen na ramenu je super praktičan za slobodno vrijeme i putovanja, no u poslovnom svijetu, izbjegnite takav način nošenja jer sve mora biti savršeno, elegantno i profinjeno, a nonšalaciju ostavite iza radnog vremena.

Značajne stvari možete pohraniti u nju; tablet ili laptop, posjetnice, kemijske olovke, mobitele, novčanike, imperativne izvještaje i sl. U ovom trenutku možete odabrati kožnu aktovku s nježnim, rubnim rubovim. U posljednje vrijeme dizajn, kvaliteta i praktičnost aktovki iznimno je napredovala. Sve to je čini sposobnom osigurati zapise i arhive, ali i mnoge elektroničke uređaje. Ovih dana u poslovanju je dostupno više stilova, oblika, veličina i nijansi kako bi se uskladio vaš stil.

Stoga smo za vas izdvojili posebno zanimljive, lijepe i posebne aktovke koje dolaze u neočekivanim izdanjima i bojama. U nastavku je pregled kožnih aktovki uz koje nećete morati brinuti o sigurnosti vaših stvari, ali i dojmu koji ostavljate.

Bottega Veneta

 

 

 

Foto: Instagram, Mr Poter

Učitati još
Zatvori