Journal Man: Acqua Di Gio – parfem koji je postao klasik u svijetu muških mirisa

Journal Man: Acqua Di Gio – parfem koji je postao klasik u svijetu muških mirisa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel (@magic_fox) on

U tisućama mirisnih nota ponekad je teško pronaći idealan parfem za sebe. Pogotovo kada ste u potrazi za mirisom koji ima moć transformacije i jednako je efektan i prigodan u casual dnevnim varijantama kao i u onim otmjenim, večernjim izdanjima. Malo je onih parfema koji dobro funkcioniraju u različitim prigodama i stilovima stoga je potraga za takvim mirisnim spojem poseban izazov.

Iz sezone u sezonu na tržištu se pojavljuju nove kombinacije mirisnih nota pretočenih u zanimljive parfeme poželjne za stil trendi muškaraca, no koliko god bili skloni eksperimentiranju, većina se uvijek vraća omiljenim mirisima koji nose “laskavu titulu” klasičnih parfema.

Vjerojatno znate da je od svega, bez obzira na trendove od ključne važnosti za zaokružen stil da svaki detalj odiše vašim karakterom i da se skladno uklapa u cjelokupne odjevne kombinacije. Uz to što će svatko za sebe odabrati miris koji najuvjerljivije može nositi i uz njegov trag se  osjećati sigurno i samopouzdano, većina pazi da se miris logično uklapa u sezonu i vremenske uvjete. Nepisanih pravila da se ljeti nose lagane i prozračne note, a zimi teži i opori mirisi, malo tko se ne pridržava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel (@magic_fox) on

Acqua Di Gio – svevremenski klasik u svijetu parfema

Ipak, postoje formule koje odolijevaju trendovima, vremenskim uvjetima, dobnim granicama i stilovima. Njih jednostavno biraju svi i uvrštavaju ih na svoju policu omiljenih proizvoda. Takav je parfem klasični i zavodljivi Armanijev Acqua Di Gio.

Riječ je o parfemu koji je izbor broj jedan, još od 1996. kada je nastao. Vole ga opušteni, mladi i osebujni individualci, ali i fina, elegantna i ozbiljna gospoda.

Ovaj miris brojni muškarci biraju za sebe, ali i kao najčešći parfemski poklon svojim prijateljima, rođacima i poslovnim partnerima. Uz njega svaka kombinacija izgleda svježije, otmjenije i poletnije, a ponekad je upravo to potrebno kako biste se osjećali dobro u svojoj koži.

Acqua Di Gio je miris slobode, pun je vjetra i vode. Njegove slatke i slane note savršeno se slažu u cjelinu s decentnim izvorom sunčane topline koja grije kožu čak i zimi.

Ukoliko još ne znate što pokloniti važnim muškarcima u vašem životu, s Acqua Di Gio parfemom ne možete pogriješiti.

 

Acqua Di Gio

Foto: Instagram, Armani

Učitati još
Zatvori