Journal Man: Ove se sezone nose floralni komadi

Journal Man: Ove se sezone nose
floralni komadi

Floralni uzorak ove je sezone apsolutni hit

Bilo da je riječ o svečanim i profinjenim izdanjima ili svakodnevnoj odjeći, ove sezone modnom je scenom zavladao floralni uzorak. Nakon oblačnog i kišovitog proljeća, uopće ne čudi što se sve više ljubitelja mode odlučuje upravo za šarene kombinacije kako bi se barem modnim izričajem u svakodnevni život unijela vedrina. Stoga, sve više u ponadama high street i high end modnih brendova pronalazimo cvjetne motive koji krase ne samo, kratke hlače ili kupaći asortiman kako smo do sada navikli, već je prava cvjetna revolucija na velika vrata ušla i u svijet blejzera, odijela i svečanih košulja. Modni dodaci floranog uzorka, također su must have. Od marama do leptir mašni, cvijeće je postalo apsolutni hit.

Bilo da se odlučujete za svečane varijant s profinjenim materijalima ili za pamučne košulje dugih ili kratkih rukava, floralno je itekako dobro došlo. Prijašnjih sezona smo viđali ovakve modne komade na modnim revijama i tek kod ponekih modnih entuzijasta nešto hrabrijeg karaktera i upečatljivijieg stila, a sada se ovaj uočljivi dezen uspeo visoko na ljestvici prioriteta kada je modni odabir za proljeće i ljeto u pitanju.

U nastavku smo izdvojili komade floranih uzoraka koji će na efektan način upotpuniti vaš stil. Ukoliko ste u potrazi za idejama čime biste mogli obogatiti svoj ormar, ovdje su primjerci otkačenih, ali zanimljivih modnih komada iz high street i high end ponude koja je dostupna odmah.

Etro
ASOS
Asos
Altea
RRL
Polo Ralph Lauren
Engineered Garments
Isaia
Faherty
Zara
H&M
H&M
H&M
Bershka
Bershka
Paul Smith
Zara

Foto: Unsplash, Zara, H&M, Bershka, Mr Porter

Učitati još
Zatvori