Journal Man: Osjetljiva koža će obožavati ova ulja za bradu

Journal Man: Osjetljiva koža će
obožavati ova ulja za bradu

Mnogi muškarci vole nositi bradu jer ona naglašava zreliji i dostojanstveniji izgled. Sigurno ste upoznali muškarace čije brade izgledaju zapanjujuće. No, neke brade nisu baš reprezentativne. Kao kada je riječ o njezi kose, tako je važno i posvetiti pažnju njezi brade, kako bi ona izgledala uredno, lijepo i zdravo.

Postoji nekoliko načina uz čiju se pomoć postiže efekt zdrave brade – kao što je redovito podrezivanje i korištenje odgovarajućih proizvoda za njegu kako bi se brada održala nježnom i podatnom za oblikovanje. Također ćete trebati najbolje ulje za bradu jer također trebate održavati kožu ispod nje, kako bi bila zdrava i dobro hidratizirana.

Najbolje ulje za bradu može varirati, ovisno o tipu kože. Ulje za bradu je potrebno jer koži ispod nje možda nedostaju hranjive tvari zbog dlake koja je pokriva. Ulje brade može pomoći kod omekšavanja brade, ali njegova glavna svrha je osigurati hranu za folikule. Štoviše, ova ulja imaju svoj vlastiti miris koji će naglasiti vas šarm i učiniti cašu pojavu ugodnom i mirisnom. Ne treba vam mnogo, ali to ovisi uglavnom o tome koliko je brada duga i gusta. Važno je umasirati ulje u kožu kako bi se hranjive tvari pravilno apsorbirale.

S obzirom da osjetljivoj koži treba dodatna pažnja i njega, u nastavku donosimo ulja na kojima će vam vaša brada, koža, ali i stil biti zahvalni. Rezultate ćete vrlo brzo primijetiti, a posljedično i – komplimente.

Koja su najbolja ulja za bradu ako vam je osjetljiva koža?

Ako planirate puštati i njegovati bradu, trebali biste uložiti u najbolje ulje za bradu koliko god je to moguće. Jedan od razloga za to je da će vaša koža i brada izgledati nevjerojatno jer će uz ulje dobiti prijeko potrebne hranjive tvari i vlažnost.

Leven-Rose Fragrance-Free Beard Oil i Leave-In Conditioner

Ako ste u potrazi za najboljim uljem za bradu koje će ukrotiti čak i ona njena najneposlušnija izdanja, onda je ovo ulje za vas. Ono što je sjajno u ovom ulju je to što pomaže da se koža i brada nahrane, tako da neće biti nikakvog svraba niti prhuti. Korištenje ovog ulja svakodnevno može pretvoriti vašu kožu i bradu u nevjerojatnu, i mnogo ćete lakše stilizirati bradu. Ulje može hraniti i hidratizirati kožu ispod, čak i kada dlaka raste. Postoje samo dva sastojka koja se koriste u ovom proizvodu, a to su: organsko marokansko arganovo ulje i ulje jojobe. Nema aditiva, punila, parabena ili GMO-a koji mogu uzrokovati reakciju vaše kože.

Leven Rose Fragrane Free Beard Oil and Leave In Conditioner

Smooth Viking Beard Oil for Men

Također možete isprobati Smooth Viking ulje za bradu ako ste u potrazi za najboljim uljem uz koje će vaša brada i koža zablistati. Ovo ulje je napravljeno od prirodnih sastojaka koji će kosu učiniti mekom i glatkom. Pogodno je za upotrebu čak i na brkovima. Ovo ulje brade napravljeno kako bi unrzalo rast brade i zaštitilo vašu kožu od iritacij. Koristite ga s balzamom i dobit ćete najbolje rezultate za vašu bradu. Nije bitno je li vam dlaka kruta ili neposlušna, otkrit ćete da ovo ulje može dati više vlage i hidratacije vašoj kosi i koži. Uz redovitu primjenu, otkrit ćete da će vaša koža i kosa izgledati baš onako kako priželjkujete.

Smooth Viking Beard Oil for Men

Beardcraft Beard Oil for Men

Beard ulje za muškarce s potpisom Beardcrafta je još jedna opcija koju možete isprobati ako tražite najbolje ulje za bradu, a da vam je istovremeno koža vrlo osjetljiva. Ovaj proizvod izrađen je od 100% čiste organske esencije marokanskog arganovog ulja. Sve je to prirodno i nema alergena o kojima treba brinuti. Ovo ulje može stimulirati rast brade i može se koristiti i kao regenerator koji će vam pomoći zaustaviti svrbež, iritaciju i prhut. Ono što će vam se svidjeti kod ovog proizvoda je to što omekšava bradu i kožu. S ovim uljem bit će vam lakše upravljati bradom.

Beardcraft Beard Oil for Men

 

Foto: Instagram, Beardcraft, Smooth Viking, Levenrose

Učitati još
Zatvori