Journal Man: Kratke hlačice s printom Lošinja, nastalom prema fotografiji Hrvoja Serdara

Nakon niza turističkih, gastronomskih i drugih nagrada, predivni otok Lošinj dobio je još jedno veliko priznanje – ono modno. Orlebar Brown, britanski luksuzni modni brand za gospodu, proizveo je limitiranu seriju svojih bestseller kratkih hlača za kupanje ‘Bulldog’ na kojima je prepoznatljiva vizura otoka Lošinja.

Otok Lošinj i uvala Čikat, omiljena mjesta za odmor poznatih, našli su se tako uz bok mondenim ljetovalištima kao što su St. Tropez, Capri i Bahami, čije fotografije od ranije krase neke modele OB kratkih hlača. Rezultat je to suradnje britanskog modnog branda u vlasništvu Chanela i Belle Epoque boutiquea koji prvi na Jadranu nudi ekskluzivne brendove za žene i muškarce (Orlebar Brown, Zimermann, Camilla, Moeva, Eres, Melissa Odabash, Aurelie Bidermann…) isključivo u hotelima i resortima s pet zvjezdica.

Bulldog Lusigno kratke hlače djelo su britanskih krojača, a namijenjene su muškarcima koji i na plaži žele ostaviti dojam sofisticiranosti i stila. Sežu do malo iznad koljena, a osim elegancije odlikuje ih vrhunski materijal koji se brzo suši te ih je moguće nositi u svim prilikama: same za vrtnu zabavu ili u kombinaciji s lanenom košuljom i mokasinama za nezaboravnu večeru u restoranu u luksuznom hotelu.

Fotografije koje su iz Belle Epoque predložili dizajnerima Orlebar Browna snimio je Hrvoje Serdar, naš poznati fotograf.

Svoj model – Blue City ili Yellow Dusk hlačice – možete nabaviti u butiku Belle Epoque koji se nalazi u lobbyu ekskluzivnog hotela Bellevue na Lošinju u predivnoj uvali Čikat ili novootvorenom hotelu Grand Park u Rovinju. U pitanju su hit destinacije i ovisi koja vam je bliže.

Imajte na umu da je ponuda ograničena pa požurite po svoj ekskluzivni par pomno iskrojenih hlača u kojima se možete i kupati, a koje, usput rečeno, nosi i slavni agent James Bond.

Foto: PR/Hrvoje Serdar

1