Journal Man: Pronašli smo cool skandi brend s komadima za svaki muški ormar

Journal Man: Pronašli smo cool skandi brend s
komadima za svaki muški ormar

U muškom ormaru, 2021. godina naglasak je stavila na jednostavnost modnih klasika te svestrane i ugodne basic komade koji se mogu nositi cijelu godinu i koji će u ormarima zadržati godinama.

Kao savršeni spoj jednostavnih linija, neutralnih boja i svestranog karaktera, basic komadi su nezaobilazni dio svake garderobe. Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, basic favoriti poput bijele T-shirtice, klasične košulje, plavih traperica, ugodnog donjeg rublja i kvalitetnih čarapa uvijek imaju važno mjesto u našem ormaru.

Važnost basic komada u modnom svijetu i svakoj garderobi potvrđuju brojne basic linije popularnih high enda i high street brendova te modni brendovi koji su u potpunosti posvećeni kreiranju savršenih basic modela. U potrazi za najboljim basic komadima koji donose spoj odličnih krojeva, kvalitetnih materijala te održivog pristupa materijalima i proizvodnji, pronašli smo danski modni brend Organic Basics.

Najbolji basic komadi nose Organic Basics potpis

Kada je riječ o basic komadima, jedno ime se posljednjih nekoliko godina, a posebno posljednjih nekoliko mjeseci, ističe više od drugih. Riječ je o danskom modnom brendu Organic Basics čije modele, čini se, obožavaju baš svi koji su ih isprobali. Organic Basics osnovan je 2014. godine u Danskoj, a vizija iza njega od samog je početka bila kreirati najbolje moguće izdanje svih onih jednostavnih basic komada bez kojih ne možemo zamisliti svoju garderobu.

U središtu brenda i iza svakog modela nalazi se održivi pristup odabiru materijala i proizvodnji. “Kada kažemo da je održivost naša osnovna misija, ne mislimo na to da je održivost lijepa opcija – mislimo na to da je održivost jedini način na koji djelujemo., istaknuto je na službenoj stranici brenda.

Model po model, Organic Basics kroz godine je izgradio odličnu kolekciju modela. Mušku Organic Basics kolekciju danas čine odjevni komadi poput T-shirt majica, košulja i traperica, odjevni komadi za vježbanje, donje rublje i čarape, a za hladne mjesec u kolekciji možete pronaći i pulovere, kape, rukavice i šalove od reciklirane merino vune.

Sedam odličnih modela iz Organic Basics muške kolekcije koje možete kupiti i nositi odmah izdvojili smo u nastavku, a cijelu ponudu istražite na organicbasics.com.

Foto: Instagram, Organic Basics

Učitati još
Zatvori