Journal Man: Savršeno rješenje za sve koji često putuju avionom

Journal Man: Savršeno rješenje za sve
koji često putuju avionom

Stranica za skupljanje sredstava za razvoj novih gagdgeta Kickstarter predstavila je još jedan projekt u razvoju pod imenom NOVI smart suitcase. Naime, radi se o jedinstvenom „pametnom koferu“ koji nas je oduševio brojem inovativnih rješenja. 

Osim kompaktnog dizajna od ultra laganog aluminija prilagođenog avionskim kabinama, zapremnine 35 litara i težine laganih 4 kilograma, ovaj pametni kofer ima ugrađen GPS i Bluetooth sistem koji su povezani preko aplikacije s vašim pametnim telefonom tako da ste u mogućnosti pronaći vaš kofer bilo gdje u svijetu, ako se izgubi ili ga jednostavno u žurbi zaboravite.

Tvorci ovog kofera i sami su svjetski putnici pa su tako u razvoju ovog pametnog kofera ugradili i USB punjač s dva izlaza tako da vaš pametni telefon, laptop ili tablet u svakom trenutku imaju pričuvnu opciju napajanja. Upravo taj dio s napajanjem služi i za možda najkorisniju funkciju ovog pametnog kofera, a to je digitalna vaga koja će vam sama reći jeste li prešli određenu težinu kofera. Za samu zaštitu kofera zadužena je specijalna brava koja se otključava jednostavnim otiskom prsta, a baterija brave će izdržati preko 500 dana bez punjenja. 

O ovom inovativnom koferu više saznajte ovdje.

Preporuka

Zatvori