Journal Man: Nova Mango kolekcija savršena je za promjenjivo proljetno vrijeme

Journal Man: Nova Mango kolekcija savršena je
za promjenjivo proljetno vrijeme

Mango tehnička tkanina proljeće 2020 2

Iako smo već u drugoj polovici proljeća, umjesto da postaje sve sunčanije i toplije, vrijeme svakim danom kao da je sve nestabilnije. Nije rijetkost da nas ujutro probude zrake sunca, a na povratku s posla nas dočeka kiša. Osim toga, prohladna jutra koja su bliža zimi nego proljeću i popodnevne temperature koje nas podsjećaju na ljeto već su standardna pojava u ovo doba godine, naročito ako živite u unutrašnjosti.

Zbog promjenjivog i nepredvidivog proljetnog vremena, ponekad se teško prikladno odjenuti. Odabir odjeće u kojoj će vam biti toplo i u kojoj ćete ostati suhi ako vas iznenadi pljusak, ali i koja će biti dovoljno prozračna i lagana kako ne biste bili mokri od znoja kada temperature narastu, čini se gotovo nemogućom misijom. Srećom, Mango ima novu kolekciju izrađenu od tehničkih tkanina koja je savršena za nestabilno proljetno vrijeme.

Mango tehnička tkanina proljeće 2020 3

Mango kolekcija od tehničkih tkanina

Tehničke tkanine nekad su bile namijenjene isključivo za izradu sportske odjeće. Međutim, zbog suvremenog načina života i potrebe za funkcionalnom odjećom, tehničke tkanine počele su se koristiti i za izradu odjeće koju nosimo u svakodnevnim prilikama. Nova Mango proljetna kolekcija sastoji se od komada napravljenih isključivo od tehničkih tkanina te spaja funkcionalnost i udobnost s modernim dizajnom.

Tako se u kolekciji mogu pronaći jakne izrađene od vodootporne tkanine koje imaju dodatne otvore za bolje strujanje zraka te prozračne majice čiji materijal održava tijelo hladnim i suhim za vrijeme visokih temperatura. Osim toga, u kolekciji se nalaze i hlače otporne na gužvanje te odijela koja će se prilagoditi linijama vašeg tijela, a moguće ih je prati i na visokim temperaturama.

Mango tehnička tkanina proljeće 2020 1

Svi komadi u kolekciji minimalističkog su dizajna, a od boja prevladavaju tamnoplava, crna i bež. Proljetna kolekcija savršena je za poslovne smart casual kombinacije, ali ju možete bez problema iskoristiti i za neke ležernije situacije. U nastavku pogledajte najnovije komade iz proljetne Mango kolekcije koju možete kupiti na Mango online shopu.

Modeli

Mango muška bomber jakna tehnička tkanina proljeće 2020
Mango muška košulja tehnička tkanina proljeće 2020
Mango muške bermude tehnička tkanina proljeće 2020 2
Mango muške hlače tehnička tkanina proljeće 2020
Mango muška vjetrovka tehnička tkanina proljeće 2020 2
Mango muško odijelo tehnička tkanina proljeće 2020
Mango muška majica tehnička tkanina proljeće 2020 4
Mango muška vjetrovka tehnička tkanina proljeće 2020
Mango muška majica tehnička tkanina proljeće 2020
Mango muški baloner tehnička tkanina proljeće 2020
Mango muško odijelo tehnička tkanina proljeće 2020 2
Mango muška majica tehnička tkanina proljeće 2020 3
Mango muške bermude tehnička tkanina proljeće 2020
Mango muška majica tehnička tkanina proljeće 2020 2

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori