Journal Man: Hit tenisice za 2022.

Jedan od najpopularnijih modnih favorita koji neće zaobići ni 2022. godinu su tenisice. Omiljena sportska obuća davno je prešla granice sportskog svijeta. Udobne tenisice više nisu rezervirane samo za treninge, već se nose uvijek i svugdje.

Kao ultimativni klasik modnog svijeta koji donosi savršeni spoj ležernog izgleda i svestranog karaktera, tenisice su svoje mjesto pronašle u svakoj muškoj garderobi. Svaki muškarac u svom ormaru ima nekoliko pari tenisica, a ovisno o modelu, one se mogu kombinirati s različitim odjevnim kombinacijama, od sportskih preko casual pa sve do onih poslovnih. Koji će modeli obilježiti nadolazeću godinu?

Među hit modelima za 2022. godinu već se istaknulo nekoliko različitih modela među kojima će baš svatko lako pronaći svoj savršeni par ili nekoliko njih. Najbolje muške tenisice za 2022. godinu već možete pronaći u ponudi brenda New Balance.

Nova godina, nove tenisice

Unazad dvije godine, New Balance tenisice postale su neočekivani modni favorit koji je brzo osvojio kako ženske, tako i muške garderobe. New Balance modeli nosit će se i u 2022. godini. Među najpopularnijim modelima istaknut će se već svima dobro poznati modeli s retro prizvukom, ali i nova, moderna interpretacija retro modela.

U nastavku donosimo najbolje New Balance muške tenisice koje se već nalaze u ponudi popularnog brenda, a koje ćete nositi cijelu 2022. godinu.

New Balance muške tenisice 2021.

Foto: Instagram, New Balance

0