Journal Man: Proizvodi za njegu uz koje će vaša kosa zablistati

Journal Man: Proizvodi za njegu uz koje
će vaša kosa zablistati

Njegovana i zdrava kosa, ukras je svakog muškarca. Riječ je o adutu koji ne može ostati nezamijećen. Čvrsta i gusta kosa, uvijek je privlačna, stoga je izuzetno važno obratiti pažnju na njezinu njegu. Jasno je da u užurbano vrijeme i uz prezasićeni raspored teško možete imati dovoljno vremena za sve beauty tretmane koji se preporučuju, no ipak je poželjno pobrinuti se o kosi. O njoj ovisi vaš cjelokupni izgled, fotogeničnost i dojam koji ostavljate. Uz brižno njegovanu kosu, jednostavnije i brže ćete postići željeni efekt. Nije nevažno pritom koji šampon koristite, na koji način stilizirate vašu kosu, s čim i kako je češljate i nanosite li na nju hranjiva ulja ili to ne činite.

Njega je posebno važno zimi kada je kosa izložena štetnim utjecajima i u zatvorenom prostoru, ali i na otvorenom. Suhi zrak u grijanim prostorima isušuje kosu i čini je lomljivom. Također, isušuje i tjeme što za posljedicu ima i pojavu peruti. Hladan zrak, vjetar te kape i šeširi također nisu najbolji prijatelji lijepe kose. Osim što se kosa zbog izloženosti hladnoći i trenju ispod kape uništava, također gubi i volumen pa ju je teško stilizirati. Ona gubi svoju punoću, a frizura oblik pa je ključno imati pri ruci proizvode koji će kosu obnoviti, nahraniti i zaštiti, ali je i oblikovati.

U nastavku donosimo proizvode uz koje će kosa svakog muškarca biti još njegovanija i ljepša.

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 je proizvod koji se koristi preventivno i pomaže ne samo u sprječavanju opadanje već i jačanju kose.

Vichy Dercos Aminexil Clinical

Kérastase Densifique Bain Densité Homme

Ovaj šampon je vrlo ugodnog, osvježavajućeg mirisa, ima učvrščujući učinak i izvrstan za njegu svih tipova kose.

 

Kérastase Densifique Bain Densité Homme

Tangle Teezer Compact Styler Men’s Groomer

Ova četka je odlična jer je višenamjenski proizvod koji možete koristiti ne samo za kosu već je odlična i za bradu i brkove. Osim što raščešljava kosu i uklanja čvoriće te višak kose koji ispada, ona ujedno i njeguje pa je gotovo nezaobilazan beauty gadget koji posebno obožavaju muškarci s gustom kosom sklonom zapetljavanju.

Tangle Teezer Compact Styler Men’s Groomer

Nivea Men styling krema

Nivea Men styling krema je jedan od najprodavanijih drogerijskih proizvoda kada je u pitanju njega kose. Osim što je vrlo podatna za oblikovanje kose, ima vrlo snažan efekt, ne ostavlja masne tragove na prstima i izvrsno miriše.

Nivea Men styling krema

L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat

Riječ je o proizvodu za srednje učvršćivanje kose. Daje mat izgled i ne lijepi kosu, ali je izvrstan za učvršćivanje frizure koju ste prethodno oblikovali.

L’Oréal Professionnel Homme 4 Force Mat

Foto: L’Oréal, Nivea, Tangle Teezer, Kérastase, Vichy, Instagram

Učitati još
Zatvori