Journal Man: Napokon su stigle nove Nike pametne tenisice

Journal Man: Napokon su stigle nove
Nike pametne tenisice

Adapt BB Nike tenisice kao da su stigle iz budućnosti

Ljubitelji košarke i tehnologije sada su dobili idealan proizvod za sebe. Poznati američki brend sportske opreme, Nike upravo je na tržište lansirao pametne tenisice koje su ostvarenje sna za obožavatelje neobičnih gadgeta koji kao da su upravo doputovali vremenskom kapsulom iz budućnosti.

Riječ je o modelu Adapt BB tenisica koje su zapravo mnogo, mnogo više od tek običnog odjevnog predmeta. Nakon što su svijet zaludili pametni telefoni, sada su na red došle i pametne tenisice koje se same vežu i prilagođavaju korisniku na jednostavno pritiskanje posebnog gumba.

Fleskibilnost, pametni senzori i futuristički dizajn

Kažu da je jedna od osnovnih karakteristika uspješnih ljudi – fleksibilnost pa ako je suditi po tome i ukoliko tu filozofiju primijenimo i na stvari, možemo sa sigurnošću reći da će ovaj model tenisica polučiti veliki uspjeh. Zašto? Naime, ove tenisice se mogu prilagoditi svakoj nozi, same se zavezuju, sužavaju se i šire pa gotovo idealno prijanjaju svakom obliku noge i zahtjevima korisnika.

Ono što je također ukalkulirano u dizajn ovih tenisica jer znanstvena činjenica kako se tijekom trčanja i igre, stopalo u prosjeku poveća za 30 %. To objašnjava zašto pojedinci koji se bave tjelesnom aktivnošću nakon nekog vremena fizičkog napora osjete bol. S ovim tenisima to neće biti slučaj jer se one prilagođavaju, odnosno prate stopalo.

U prilog tome zašto su ove nove pametne tenisice proglašene tehnološkim čudom jesu i ugrađeni senzori koji pamte težinu korisnika i s obzirom na to prilagođavaju i udobnost, tj. mekoću đona.

Njihov izgled je potpuno futuristički osmišljen pa će zasigurno zadovoljiti kriterije istinskih zaljubljenika u nove tehnologije i modernost.

Žene koje obožavaju pokret i tehnologiju, također su potpuno oduševljene ovim novim izumom pa znate što vam je činiti ukoliko želite razveseliti najdražu žensku osobu u vašem životu. A ova gesta može biti razlog i za zajedničko treniranje.

Foto: Nike

Učitati još
Zatvori