Journal man: Najskuplji auto na svijetu je novi Rolls-Royce Boat Tail

Journal man: Najskuplji auto na svijetu je
novi Rolls-Royce Boat Tail

Rolls-Royce je predstavio novi najskuplji auto na svijetu “Boat Tail” koji košta čak 20 milijuna funti. Auto je po mnogočemu specifičan, no ono što ga čini posebnim je posebno dizajniran stražnji dio koji se vrlo lako može transformirati u pravi piknik set s ohlađenim šampanjcem, a sadrži i dodatak u koji možete ubaciti i suncobran.

Personalizirani Boat Tail

Boat Tail je prvi od tri ekskluzivne visoko personalizirane nautically limuzine, dizajniran za bogati lifestyle par koji voli uživati u životu, koji voli putovanja, automobile, satove i skupe šampanjce i koji u svakom trenutku može svoj auto pretvoriti u pravi setup za romantičnu večeru. Sve je upotpunjeno i rotirajućim cocktail stolom s odgovarajućim stolcima. U autu je sve personalizirano do te mjere, pa je na komandnoj ploči i poseban utor za njezin i njegov ručni sat. Šuška se da je vlasnik jedan američki reper, što nas ni ne iznenađuje jer 20 milijuna funti nema baš svatko u džepu. Iz ove britanske tvrtke automobila kažu da je personaliziranje do posljednjeg detalja na ovom autu trajalo čak četiri godine, a cijena mu je tolika jer je dizajniran od nule.

Najskuplji auto na svijetu

Ne samo da je ovo najskuplji auto na svijetu već je i prvi koji ima u sebi ugrađen rotirajući stol i suncobran. Dugačak je 5,8 metara, četverosjed s dvoja vrata pritiskom na gumb postaje kabriolet. Ideja je, kažu proizvođači da ga vlasnici mogu voziti iz doma u kišnoj Britaniji do sunčanih ulica Juga Francuske ili Monaca.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori