Journal Man: Najpopularniji Chanel satovi za elegantan stil

Journal Man: Najpopularniji Chanel
satovi za elegantan stil

Kako bi stil modernog muškarca bio upečatljiv i prepoznatljiv, kvalitetan i lijepo dizajniran sat neizostavan je izbor za postizanje profinjene stiliziranosti. Osim toga, oduvijek su satovi predstavljali i statusne simbole pa su u poslovnom svijetu, oni neizostavan dio vizualnog identiteta, pogotovo onih muškaraca koji se žele nametnuti.

Sat je puno više od modnog detalja

Ono što je posebno korisno znati pri odabiru sata jest pronalaženje onih satova koji odlično funkcioniraju u svim kombinacijama. Odnosno, koji se s lakoćom prilagođavaju svakom stilu, svim prilikama i paletama boja. Fini satovi jednostavnog dizajna zato u uvijek dobro rješenje, a neki od njih su toliko cijenjeni i obožavani da predstavljaju i obiteljsko blago koje se prenosi s generacije na generaciju.

Također, ukoliko nekome želite odati priznanje, izraziti zahvalnost ili divljenje, sat za poklon je najljepša gesta koja govori puno više od poklona. Riječ je o gesti snažnog poštovanja i naklonosti.

Višenamjenska funkcija sata dodatno naglašava njegovu važnu ulogu. Osim što je riječ o netipičnom komadu nakita koji ukrašava i na viši nivo podiže odjevne kombinacije, sat govori mnogo o onome tko ga nosi. Bez obzira na modernizaciju i veliku popularniost drugih gadgeta koji mjere vrijeme i olakšavaju svakodnevicu, sat je i dalje ostao jedan od najpoželjnijih dijelova garderobe muškaraca.

Chanel muški satovi

U modnom svijetu posebno je zanimljivo što su se muški satovi cijenjene modne kuće Chanel našli na tržištu tek prije nepune tri godine. Do tada je koncept muškog sata kod ovoga modnog brenda bio potpuno izvan fokusa. No, istraživanjem tržišta te u suradnji s najkvalitetnijim švicarskim proizvođačem mehanizama za satove – Calibre, kreiran je prvi sat sa Chanelovim potpisom. I čini se kako ipak nije bilo riječi o tek pukom eksperimentu već o vrlo promišljenom poslovnom potezu. Od tada, iz sezone u sezonu Chanel izlazi na tržište s novim i još savršenijim primjercima muških satova koji izgledaju uistinu fantastično.

S vremenom su postali predmet žudnje muškaraca koji su slabi na satove i mnogi od njih žele ih u svojim privatnim kolekcijama.

U nastavku donosimo najpopularnije Chanel muške satove koji su potpuno zaludili fashioniste.

Foto: Chanel, Unsplash

Učitati još
Zatvori