Journal Man: Najcool sunčane naočale za novu sezonu

Journal Man: Najcool sunčane
naočale za novu sezonu

Sunčane naočale nisu samo zaštita očiju od jake svjetlosti i prašine. Dobro odabrani par može podići vaš izgled i nadgraditi stil s vašim jedinstvenim potpisom. No, postoje bezbrojni stilovi i oblici, tako da je normalno da se osjećate preplavljeni kad pokušavate u svoj stil unijeti nešto novo. Ovo doba godine je savršen trenutak za eksperimentiranje i igru s nekim novim, svježim i upečatljivim okvirima.

Šarolik spektar ponude u novim kolekcijama

Pravi par sunčanih naočala učinit će da izgledate kao čovjek od velikog stila. A ove godine posebno je velik i šarolik izbor kada je u pitanju ovaj modni dodatak jer pravilo je da nema pravila. Nose se sunčane naočale fgotovo svih oblika, veličina te boja, bilo da je riječ o okvirima ili staklu. Preveliki okviri savršeni su za one koji traže sofisticiranost ovog ljeta. Dok su klasici, poput Ray Ban Wayfarer modela najprepoznatljiviji u povijesti sunčanih naočala još uvijek u samom vrhu najpopularnijih i najpoželjnijih izdanja.

Pravi par sunčanih naočala nadogradit će vaš stil u svakoj kombinaciji

Uz pomoć naočala hladnih nijansi možete nadograditi izgled i osigurati si ozbiljno stilsko polazište oko kojega može kreirati svoj kompletan stil ovoga proljeća, a pogotovo u nadolazećim ljetnim mjesecima kada će gotovo nemoguće biti zamisliti bilo koji izlazak bez dobrog para sunčanih naočala na licu. Vrijeme je da vaše nove naočale pretvorite u esencijalni dio vašeg ormara.

Tražite li isključivo funkcionalnost i kvalitetu, ili vam je najvažnije da s novim naočalama izgledate cool i trendi, pretražili smo brojne kolekcije koje su preplavile svjetsko tržište i izdvojili posebno zanimljive, a u isto vrijeme kvalitetne modele koje mogu biti dijelom vaših kombinacijama dugi niz godina. Odabir pravih sunčanih naočala stoga je investicija u budućnost koja se uistinu isplati.

Sastavili smo popis glavnih trendova i klasičnih stilova sunčanih naočala za muškarce – tako da možete napraviti pametan izbor sa sljedećih 15 modela koje donosimo u nastavku.

Foto: Unsplash, Pexels, Mr Porter

Učitati još
Zatvori