Journal Man: Najbolji ‘ugly Christmas sweaters’ za muškarce

Za dva dana službeno ćemo zakoračiti u najčarobnije doba godine. Počinje advent, a s njime i odbrojavanje do Božića pa se napokon možemo ufurati u blagdansko raspoloženje kojemu se posljednjih dana teško oduprijeti. Ulicama grada zavladat će mirisi i okusi fine hrane i pića, a svjetlost tisuća lampica dodatno će pojačati atmosferu. Početak blagdanskih svečanosti znači i da napokon iz ormara možete izvući svoje ‘ružne’ božićne džempere, odnosno ugly Christmas sweaters bez kojih neće proći ni ovaj Božić.

Džemperi s božićnim motivima

Šarene pulovere s božićnim motivima popularizirali su američki filmovi i TV serije, a nakon relativnog zatišja u 90-tima, s početkom 2000-tih ponovno su postali hit. Njihova je popularnost ubrzo prešla granice malih i velikih ekrana pa posljednjih godina nerijetko čujemo za kućne zabave i prijateljska okupljanja na kojima je dress code za cijelo društvo upravo ružni božićni pulover. Što su šareniji, to su ‘ružniji’, a nose ih svi – i žene i muškarci.

@jeffdepano

U trgovinama i web shopovima poznatih high street brendova ‘ružni’ božićni džemperi ove sezone već su našli svoje mjesto. S motivima simpatičnih Djeda Božićnjaka, veselih sobova, snjegovića i ostalih prepoznatljivih božićnih i zimskih detalja teško da ćete im odoljeti. Uz malo kreativnosti božićne džempere možete odlično uklopiti u poslovni look koji će biti idealan za božićne domjenke ili kućne božićne partyje koji samo što nisu krenuli.

U nastavku smo izdvojili nekoliko modela ‘ružnih’ božićnih pulovera koji su trentno u prodaji.

C&A
C&A
C&A
C&A
C&A
H&M
H&M
H&M
Pull&Bear
Pull&Bear
Pull&Bear
Pull&Bear
Pull&Bear
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
s.Oliver
s.Oliver
s.Oliver

Foto: C&A, H&M, Reserved, Pull&Bear, s.Oliver

0