Journal Man: Najbolji nepromočivi ruksaci za svaki dan

Journal Man: Najbolji nepromočivi
ruksaci za svaki dan

Ruksak je jedan od najpraktičnijih i najfunkcionalnih predmeta koji vam uvelike olakšava svakodnevicu. Budući da je moderan čovjek tijekom dana neprestano u pokretu, sve što bi vam moglo zatrebati na putu do posla, tijekom radnih sati, a i nakon toga, uz ruksak ste sigurni da ćete uvijek imati pri ruci sve što vam treba. Također, oni su neizostavni kada idete na izlet, planinarenje ili na trening pa je izuzetno važno odabrati za sebe onaj ruksak koji će biti dovoljno izdržaljiv i pouzdan.

Osim toga, ono na što je potrebno obratiti pažnju kada za sebe birate idealan ruksak jest dobra organiziranost. Pregrade, džepići i pretinci, znatno olakšavaju pretraživanje unutrašnjosti pa ne morate brinuti jeste li nešto ponijeli ili ne jer se sve vrlo jasno vidi. Također, kada vam bilo što zatreba, uz dobar i kvalitetan ruksak nećete gubiti vrijeme i živce u pretraživanju već ćete za svega nekoliko sekundi imati u rukama sve što vam je potrebno.

Pljuskovi i snježne padaline, pojave su koje uvijek nekako iznenade, bez obzira na sve preciznije vremenske prognoze. Stoga je bolje ne riskirati, čak i onda kada ste sigurni da neće biti padalina i odabarati ruksak koji je nepromočiv i u kojemu su vaše stvari stvari sigurne. To je pogotovo ukoliko sa sobom imate skupocjene gadgete ili dokumente koji se mogu razmočiti.

Ukoliko planirate uskoro upotpuniti svoj stil i olakšati si dnevni ritam uz ruksak od kojega se nećete odvajati, u nastavku donosimo ruksake koji su provjereno odlični!

FJÄLLRÄVEN ‘Kånken’

Fjallraven je pouzdan brand koji nudi izgled i funkcionalnost po razumnoj cijeni. Ova lagana torba je vrlo izdržljiva s vodootpornom Vinylon tkaninom i ima jedinstvene skandinavske detalje dizajna koji će vas izdvojiti iz gomile.

FJÄLLRÄVEN ‘Kånken’ Water-Resistant Backpack

The North Face Rovara

Vodootporni ruksak Rovara pametno je dizajniran, presvučen izdržljivim najlonom za vrhunsku zaštitu od vremenskih nepogoda. Roll top je jedinstven i zgodan za one koji trebaju nositi bilo koju sportsku opremu; uključujući lacrosse štap ili teniski reket. Osim toga, reflektirajući ispis na prednjoj strani osigurava visoku vidljivost noću.

The North Face Rovara

Bric’s X-Travel Metro

Ovaj sofisticirani ruksak obložen PVC presvlakom je elegantan izbor za svakodnevnu uporabu. Čovjek u pokretu ukoliko se odluči za ovaj ruksak,  zaštitit će svoju opremu i još uvijek izgledati uglađeno.

Bric’s X-Travel Metro

Aether x Mystery Ranch

Vrhunski izbor za urbane osobe, ovaj vodootporni ruksak Aether x Mystery Ranch je vrlo funkcionalan sa stelt stilom. Veliki zatvarač s patentnim zatvaračem omogućuje jednostavan pristup unutarnjem dijelu ruksaka, a pogodan je za nošenje laptopa. Sastoji se od raznih džepova – uključujući i jedan džeš za bocu s vodom, čime se povećava ukupna veličina ove torbe.

Aether x Mystery Ranch

Patagonia Arbor

Patagonia – poznata po dobro osmišljenoj funkcionalnosti. Prostrani interijer omogućuje jednostavan pristup i dovoljno prostora za pohranu svih dnevnih potrepština. Osim toga, vodootporni dio sadrži podstavljeni rukav za laptop i zakrivljene trake za nošenje preko ramena. Odlična je za sve uvjete, bez obzira, padala kiša ili sijalo sunce.

Patagonia

Učitati još
Zatvori